Το «πίτμπουλ» της Κορίνθιανς για τον Ολυμπιακό (vid)

Το «πίτμπουλ» της Κορίνθιανς για τον Ολυμπιακό (vid)

Το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου της Κορίνθιανς, Γκάμπριελ είναι στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα λένε οι Βραζιλιάνοι. Ο 25χρονος άσος είναι ο βασικός κόφτης της Κορίνθιανς και κοστολογείται 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μεταγραφικών κινήσεων και τις επόμενες μέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για την ενίσχυση του ρόστερ των πειραιωτών. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση αμυντικού μέσου από την Βραζιλία και πληροφορίες από την χώρα της σάμπα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για τον αμυντικό μέσο της Κορίνθιανς, Γκάμπριελ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λένε οι Βραζιλιάνοι, ο 25χρονος αμυντικός μέσος είναι στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο αμυντικός μέσος της βραζιλιάνικης ομάδας προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις. Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας πως είναι ο βασικός αμυντικός χαφ της Κορίνθιανς και τον παίκτη συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις.

Ο Γκάμπριελ είναι αμυντικό χαφ, δηλαδή εξάρι και κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του είναι η δύναμη και τα καλά τρεξίματα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει συζητήσει με την διοίκηση του συλλόγου για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στην Βραζιλία λοιπόν λένε πως ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και σίγουρα ο Γκάμπριελ είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος πήγε στην Κορίνθιας τον  Ιανουάριο του 2017 από την Μόντε Αζούλ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Ο Γκάμπριελ έχει αγωνιστεί σε εννιά ματς του φετινού πρωταθλήματος αλλά και σε πέντε παιχνίδια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ