ΟΦΗ : Ανακοίνωσε Πλατέλλα

ΟΦΗ : Ανακοίνωσε Πλατέλλα

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με τους Κρητικούς.

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας, καθώς ο σύλλογος της Κρήτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικό για τον επόμενο χρόνο. Επίσης ο Πλατέλλας, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους μελανόλευκους, ξεναγήθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και τους χώρους, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα για ένα χρόνο είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε την Τρίτη (26/6) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο.

Τον Βαγγέλη Πλατέλλα, καλωσόρισε στον ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος μεταγραφών της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης, ο οποίος του ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Αργότερα, ο Βαγγέλης Πλατέλλας συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Αναστάσιο Πηφέα και ανθρώπους του ΟΦΗ, ξεναγήθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και τους χώρους, όπου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τις συνθήκες δουλειάς που θα έχει στη νέα του ομάδα.

Ακολούθησε συνάντηση και συζήτηση με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στο Ηράκλειο και οργανώνει μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ και θέματα προετοιμασίας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ με τη σειρά του ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή υγεία και να έχει μια καλή σεζόν με τον ΟΦΗ.

Το μεσημέρι η διοίκηση της ΠΑΕ, δεξιώθηκε τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας το απόγευμα αναχωρεί από το Ηράκλειο και θα επιστρέψει λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ στις 2 Ιουλίου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ