Επίσημο : Παίκτες του Παναιτωλικού οι Αγρόδημος και Κόκκορης

Επίσημο : Παίκτες του Παναιτωλικού οι Αγρόδημος και Κόκκορης

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Χρήστου Αγρόδημου και του 19χρονου Αριστείδη Κόκκορη.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές του για τη θερινή περίοδο, τοn 23χρονο μέσο Χρήστο Αγρόδημο και τον 19χρονο επιθετικό Αριστείδη Κόκκορη. Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας και ο δεύτερος στον Παναιγιάλειο, ενώ υπέγραψαν τριετή συμβόλαια.

Η ανακοίνωση για τον Αγρόδημο:

«Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε με την ομάδα μας ο Χρήστος Αγρόδημος. Ο 23χρονος μέσος αγωνίζονταν πέρσι με τον Απόλλωνα Λάρισας (27 συμμετοχές – 2 γκολ) στο πρωτάθλημα της Football League.

Μετά την υπογραφή δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι πια μέλος μιας πολύ καλής ομάδας όπως ο Παναιτωλικός. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Η ανακοίνωση για τον Κόκκορη:

«Ο Αριστείδης Κόκκορης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2021. Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στη Football League με τον Παναιγιάλειο (19 συμμετοχές – 3 γκολ).
Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την δικιά μου μεριά θα δίνω πάντα το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ