Η ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς και το «θα είμαστε έτοιμοι»

Η ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς και το «θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που γίνεται στο Ζέεφελντ και εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού.

Για 3η συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να ανεβάσει την ένταση στο πρόγραμμα των προπονήσεων και για αυτόν τον λόγο η καθημερινότητα των Πειραιωτών περιλαμβάνει μόνο διπλές προπονήσεις, αλλά και πολύ τρέξιμο. Με μπάλα μεν, αλλά τρέξιμο…

Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι όσοι από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στην Αυστρία μείνουν στο τελικό ρόστερ, να είναι απολύτως έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της χρονιάς και να μην παρατηρηθεί επ ουδενί η περσινή κατάρρευση των Ερυθρόλευκων μετά το πέρας του πρώτου μισού της χρονιάς.

Ο Μαρτίνς, μάλιστα, με μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται, αλλά και από την προσήλωση και τη σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσήλωση των ποδοσφαιριστών μετά τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων της προετοιμασίας. Απόλυτη συγκέντρωση για να ξεκινήσουμε τη χρονιά σε καλή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο 48χρονος τεχνικός, δίνοντας το στίγμα του.

Αξίζει, πάντως, να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαρτίνς είχε δείξει τη μεγάλη του ικανοποίηση για την ένταση και το επίπεδο των προπονήσεων από τις ημέρες που η δουλειά γινόταν στο Ρέντη και για αυτόν τον λόγο τους είχε κάνει δώρο ένα ρεπό. Ενώ και μία ημέρα πριν η αποστολή «πετάξει» για την Αυστρία, τους είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθειά τους.

https://twitter.com/CoachPMartins/status/1011991214055395328

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ