Μπαταγιάννης : «Δεν μπορούν οι ομάδες να είναι 12, αλλά υπάρχουν λύσεις»

Μπαταγιάννης : «Δεν μπορούν οι ομάδες να είναι 12, αλλά υπάρχουν λύσεις»

Οι δηλώσεις του νέου προέδρου της Super League μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Για γόνιμο διάλογο με θετικά και αρνητικά στοιχεία αλλά και με διαφωνία ως προς τη μείωση των ομάδων σε 12 την περίοδο 2019-20 για το πρωτάθλημα της Super League, έκανε λόγο ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μπαταγιάννης μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδης.

Ο τελευταίος στις δηλώσεις του είχε επιβεβαιώσει ότι προέκυψε διαφωνία.

Το νέο επεισόδιο του… σήριαλ θα παιχθεί την Παρασκευή (29/6) όπου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Λίγκας για να συζητήσει την πρόταση της κυβέρνησης την οποία απορρίπτει! Ωστόσο όπως τόνισε ο Β. Μπαταγιάννης υπάρχουν λύσεις…

«Έγινε μια συνάντηση σε θεσμικό επίπεδο, ήταν όλες οι ΠΑΕ. Ο Υπουργός μας εξέθεσε το σχέδιό του. Του έγιναν διευκρινιστικές και ουσιαστικές ερωτήσεις έγινε ένας γόνιμος διάλογος. Βγήκαν θετικά και αρνητικά. Την Παρασκευή καλείται η Super League να πει τις απόψεις της και να αποφασίσει για το μέλλον της. Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί στην πρόταση είναι ότι από τη νέα σεζόν δεν μπορούν οι ομάδες να είναι 12. Θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας.

Ο Β. Μπαταγιάννης παραδέχθηκε ότι πρέπει να γίνουν τομές αλλά…. «Και εμείς βλέπουμε ότι πρέπει να γίνουν τομές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση να πάμε από τις 16 στις 12 ομάδες. Είναι ένα πρόβλημα το τηλεοπτικό και πρέπει να βρούμε λύση. Υπάρχει θέμα και δεν μπορεί να ξεκινήσουμε έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ