Το κενό μεταξύ Μυροφορίδη και Διαμαντόπουλου

Το κενό μεταξύ Μυροφορίδη και Διαμαντόπουλου

Η κομβική απόφαση Καρυπίδη και η πρώτη αποστολή του νέου τεχνικού διευθυντή του Άρη.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι λίγες εβδομάδες πριν θα στοιχημάτιζα ότι ο Άρης θα πορευτεί δίχως αθλητικό διευθυντή τη νέα σεζόν. Και ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο επέλεξε έναν προπονητή που παλιότερα έχει θητεύσει στη θέση αυτή, σε ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ώστε και το σχετικό επιχείρημα να έχει αλλά και στην πράξη να επωφεληθεί από την ατζέντα του κόουτς που θα κινηθεί για να ενισχύσει την ομάδα.

Πίστευα ότι οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις μέσα στην περασμένη σεζόν, είχαν κάνει τον Θόδωρο Καρυπίδη να επιλέξει να συνεννοείται μόνο με τον προπονητή. Και ευτυχώς εκτίμησα λανθασμένα. Η απόφαση για την πρόσληψη αθλητικού διευθυντή είναι σωστή. Και αναγκαία.

Ο Άρης πρέπει να στελεχωθεί παντού με επαγγελματίες. Ο όγκος όσων πρέπει να γίνουν, επιβάλει τέτοιες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Και στη διοίκηση χρειάζεται ανθρώπους και στην εταιρική λειτουργία χρειάζεται ανθρώπους και στο προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος. Μόνο έτσι θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Μόνο έτσι ο ίδιος ο Καρυπίδης θα έχει το χρόνο για να ασχοληθεί με όσα πραγματικά αφορούν τον πρόεδρο μιας ΠΑΕ.

Επίσης, φαίνεται ότι ο πρόεδρος του Άρη αποφάσισε να αποδεχτεί και τη σημασία της παρουσίας του αθλητικού διευθυντή. Θεωρώ ότι μαζί, αποδέχεται και τις αρμοδιότητες που αυτός πρέπει να έχει, μαζί με την ισχύ της άποψής του, για να μπορεί να είναι αποτελεσματικός στη δουλειά του.

Πέρα από τα γενικά, στα ειδικά που αφορούν το Ντίνο Διαμαντόπουλο, θα έλεγα ότι ένας άνθρωπος που μόλις την περασμένη σεζόν εργάστηκε -με καθοριστικό μάλιστα ρόλο στην προσπάθεια να μην καταρρεύσει ο Παναθηναϊκός με συμμετοχή σε διάφορα ντιλ που την στήριξαν οικονομικά, μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Και καθώς μπαίνει στην Αλκμήνης, έχει και αυξημένα προσωπικά κίνητρα. Διαφορετικά, αντικείμενο έχει, θα έμενε στο χαρτοφυλάκιο των πελατών του. Μια πρώτη του δουλειά είναι… το κενό μεταξύ της αποχώρησης του Παύλου Μυροφορίδη και της δικής του πρόσληψης.

Ο χρόνος πέρασε, η προετοιμασία ξεκινά και το ρόστερ είναι ακόμη στελεχωμένο με παιδιά για τα οποία η εισήγηση Ερέρα είναι να μην συνεχίσουν. Θα χρειαστεί να μιλήσει με τον Καρυπίδη και τον Ισπανό και κατόπιν να αναλάβει τη διαχείριση της κατάστασης ώστε σε ένα χρονικό σημείο όχι πολύ μακριά από σήμερα να είναι στο γήπεδο και να προπονούνται μόνον όσοι πρόκειται του χρόνου να αγωνίζονται για τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ