«Αυτός θα αφήσει πρώτος τον πάγκο της ομάδας του»

«Αυτός θα αφήσει πρώτος τον πάγκο της ομάδας του»

Οι ομάδες ξεκινούν την πορεία τους για τις καλοκαιρινές ευρωπαϊκές «μάχες» και οι book προβλέπουν ποιοι προπονητές της Superleague θα έχουν ζόρια…

Η σεζόν 2018-19 έχει ανοίξει πλέον για τις περισσότερες ομάδες της Superleague, πόσο δε μάλιστα για αυτές που τις περιμένει ένα «καυτό» καλοκαίρι με ευρωπαϊκούς αγώνες στην προσπάθεια τους για πρόκριση στους ομίλους των διοργανώσεων.

Η επίτευξη ή όχι των καλοκαιρινών στόχων θα παίξει σημαντικό ρόλο και για τους προπονητές που ξέρουν πως θα πρέπει γρήγορα να βρουν τον τρόπο προς την επιτυχία διατηρώντας συνάμα τη θέση τους.

Πόσο εφικτό είναι αυτό όμως; Ειδικά για τις ελληνικές ομάδες που δεν διακρίνονται για την υπομονή τους πάνω στο κεφάλαιο προπονητής; Οι book έχουν τις απαντήσεις και ήδη προβλέπουν την μοίρα των προπονητών.

Μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τους book για να ανοίξει τον… χορό των αποχωρήσεων από τους πάγκους των ομάδων της Superleague είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Έτσιαν κάποιος ποντάρει 10 ευρώ στον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης τότε θα πάρει 15 ευρώ.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου με το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο πρώτος που θα αφήσει τον πάγκο του να προσφέρει 4 φορές τα λεφτά μας πίσω! Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται άλλωστε να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο και να οδηγήσει την ομάδα του στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με πρώτο μεγάλο εμπόδιο την Βασιλεία.

Ακολουθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης που έχει επωμιστεί το δύσκολο έργο στην ΑΕΚ έχοντας διαδεχθεί τον Χιμένεθ στην πρωταθλήτρια. Ο Έλληνας τεχνικός πληρώνει 6 φορές τα λεφτά μας πίσω αν είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από τον πάγκο ομάδας της Superleague με τον Νταμίρ Κάναντι του Ατρομήτου να επιστρέφει 7 φορές το ποντάρισμά μας.

Όσον αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς που επιδιώκει να κάνει restart στον Ολυμπιακό δουλεύει με ασφάλεια σύμφωνα με τους book καθώς η… πρωτιά στις αποχωρήσεις από τους πάγκους για τον Πορτογάλο πληρώνει 11 φορές τα λεφτά μας!

Τέλος ο Γιάννης Πετράκης βρίσκεται σύμφωνα με τους book, σε θέση ισχύος δηλαδή αυτή την στιγμή στον ΠΑΣ Γιάννενα και αν γίνει η ολική ανατροπή και αποχωρήσει πρώτος, θα αποφέρει 51 φορές το ποντάρισμα μας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ