Το «αντίο» του Μασούρα στην ΑΕΛ (pic)

Το «αντίο» του Μασούρα στην ΑΕΛ (pic)

Ο 22χρονος μπακ-χαφ, που πλέον ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του θεσσαλικού συλλόγου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Από τη Λάρισα στον Πειραιά! Ο Γιάννης Μασούρας το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και πλέον θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 22χρονος μπακ-χαφ με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την ΑΕΛ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους του θεσσαλικού συλλόγου για τη στήριξή τους, αλλά και τον Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχα την τιμή να φορέσω το περιβραχιόνιο της Πρωταθλήτριας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μου μάθατε το… στις χαρές και στις λύπες κοντά.. Με στηρίξατε, με βοηθήσατε, ένοιωσα ένας από εσάς.  Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της Λάρισα για την στήριξη που μου έδειξα όσα χρόνια ήμουν στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κ. Αλέξη Κούγια όπου ήταν ο άνθρωπος που με πίστευε από την πρώτη στιγμή που ήμουν στην ομάδα, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ, τους φροντιστές και όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους της ομάδας, τους δημοσιογράφους, τον master και υποψήφιο Διδάκτορα ποδοσφαίρου, κ. Γιάννη Πλιάτσικα. Εις το επανιδείν».

Δείτε την ανάρτησή του:

Είχα την τιμή να φορέσω το περιβραχιόνιο της Πρωταθλήτριας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μου μάθατε το …στις χαρές και στις λύπες κοντά.. Με στηρίξατε, με βοηθήσατε, ένοιωσα ένας από εσάς. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της Λάρισα για την στήριξη που μου έδειξα όσα χρόνια ήμουν στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κ. Αλέξη Κούγια όπου ήταν ο άνθρωπος που με πίστευε από την πρώτη στιγμή που ήμουν στην ομάδα, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ, τους φροντιστές και όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους της ομάδας, τους δημοσιογράφους, τον master και υποψήφιο Διδάκτορα ποδοσφαίρου, κ. Γιάννη Πλιάτσικα Εις το επανιδείν

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Μασούρας (@giannis.masouras.21) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ