Αποκάλυψη : Ανανέωσε έως το 2021 ο Χατζηισαΐας και γυρίζει Ατρόμητο

Αποκάλυψη : Ανανέωσε έως το 2021 ο Χατζηισαΐας και γυρίζει Ατρόμητο

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «to10.gr», ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021 με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 450.000 ευρώ. Ποιος ήταν ο καθοριστικός ρόλος του Ράζβαν Λουτσέσκου στο να μη χαθεί από την ομάδα ο 25χρονος αμυντικός. Πηγαίνει στον Ατρόμητο για ένα χρόνο δανεικός.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr μπορεί να μην ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και στο Χορστ, όμως κέρδισε ένα νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με τους θεσσαλονικείς μέχρι το 2021. Ο 25χρονος αμυντικός μετά από μια γεμάτη χρονιά στον Ατρόμητο πίστεψε ότι θα μπορέσει να σταθεί στο Δικέφαλο. Όμως τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά για τον ίδιο. Από τη μια η απόκτηση του Γεβγέν Χατσερίντι και από την άλλη η παραμονή του Στέλιου Μαλεζά για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα το όνειρό του για επαναπατρισμό να σβήσει.

Οι ασπρόμαυροι αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του στον Ατρόμητο δεν τον άφησαν να φύγει από την ομάδα, παρότι είχε προτάσεις από Αγγλικές ομάδες. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια μέχρι το 2021 αυξάνοντάς του και τις ετήσιες απολαβές του που θα φτάσουν τις 450.000 ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση για την ανανέωσε του συμβολαίου έπαιξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέποντας την αγωνιστική πρόοδο του Δημήτρη Χατζηισαΐα ζήτησε αρχικά από τον Λούμπος Μίχελ και στη συνέχεια από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να μην φύγει από τους κόλπους της ομάδας και να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο 49χρονος προπονητής πιστεύει πολύ στις ικανότητες του διεθνή αμυντικού και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χαθεί ο ποδοσφαιριστής.

Ο Χατζηισαΐας θα παραμείνει στο Περιστέρι και θα αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά στην ομάδα του Ατρομήτου. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως θα επιστρέψει πιο έτοιμος και γεμάτος εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ