Από τον β’ γύρο και βλέπουμε για το VAR

Από τον β’ γύρο και βλέπουμε για το VAR

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

Από το β’ γύρο του νέου πρωταθλήματος της Super League θα τεθεί σε εφαρμογή το VAR, και βλέπουμε…

Ο διαγωνισμός, όπως ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος στη Γ.Σ. της ΕΠΟ που είναι σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη (28/6) με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ» και έχει καταληκτική ημερομηνία την 4η Αυγούστου 2018.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι φάκελοι και θα γίνει η επιλογή της ανάδοχης εταιρείας από τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 13.950.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, οι δοκιμές του VAR θα γίνονται σε αγώνες μικρότερων πρωταθλημάτων και στη συνέχεια θα εφαρμοστεί στη Super League και σε επιλεγμένους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γραμμένος: «Κληρονομιά αξιοπιστίας…»

«Αποφασίσαμε να εισάγουμε το VAR στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο διεθνής διαγωνισμός δημοσιοποιήθηκε χθες το απόγευμα κι αυτό είναι μια ευχάριστη εξέλιξη. Είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση και μια κληρονομιά αξιοπιστίας στο ποδόσφαιρο μας. Αυτό βλέπουμε και στους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου όπου έχουν αποφευχθεί πολλά διαιτητικά λάθη και απονέμεται δικαιοσύνη στο γήπεδο» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ