Φάμπρι Κάστρο: Ο Κολομβιανός «κόφτης» του ΠΑΣ, που… πληρώνει καλά!

Φάμπρι Κάστρο: Ο Κολομβιανός «κόφτης» του ΠΑΣ, που… πληρώνει καλά!

Απίστευτο ειδικό στοίχημα από κορυφαία ελληνική εταιρεία, για τον αριθμό των κίτρινων καρτών που θα πάρει φέτος ο νέος αμυντικός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα!

Πριν από λίγες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε μία πολύ σημαντική μεταγραφή. Οι Ηπειρώτες κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Εντβιν Φαμπρίτσιο Κάστρο Μπάρος. Ενός σκληροτράχηλου, αλλά παράλληλα πολύ καλού αμυντικού μέσου, ο οποίος προορίζεται να έχει σημαίνοντα ρόλο στη φετινή χρονιά του ΠΑΣ.

Ο Κάστρο αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό αμυντικό μέσο της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, με τον Κρητικό τεχνικό να έχει ποντάρει πολλά στον τρόπο παιχνιδιού του Κολομβιανού μέσου. Και αυτό, διότι καθώς θεωρεί ότι πέρα του ανασταλτικού κομματιού, που είναι ούτως ή άλλως το σημαντικότερο στοιχείο του παιχνιδιού του, μπορεί να προσφέρει και δημιουργικά, ανεβάζοντας επίπεδο τους Γιαννιώτες.

Ωστόσο, Κάστρο είναι αμυντικός μέσος που… τιμάει την καταγωγή του και (κυρίως) τη θέση του. Είναι ένας σκληροτράχηλος ποδοσφαιριστής, που συχνά εφαρμόζει τον άγραφο κανόνα του ποδοσφαίρου «ή η μπάλα ή ο παίκτης». Με αποτέλεσμα να έχει πάρει αρκετές κίτρινες κάρτες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Χωρίς, ωστόσο, να έχει αποβληθεί ποτέ τα 5 χρόνια που αγωνίζεται επί ευρωπαϊκού εδάφους! Κάτι που δείχνει πολλά, αναφορικά με τη σκοπιμότητα των καρτών και όχι τόσο με τη… θερμοκεφαλιά του παίκτη.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί, ωστόσο, είναι ότι ο αριθμός των καρτών που θα πάρει φέτος ο Κολομβιανός αμυντικός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελεί θέμα… στοιχηματισμού για κορυφαία ελληνική εταιρεία! Ναι, καλά διαβάσατε! Προσφέρεται ειδικό στοίχημα, σχετικά με τον αριθμό κίτρινων καρτών που θα πάρει στη φετινή σεζόν ο Κάστρο, συνολικά σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Συγκεκριμένα, το να πάρει πάνω από 5,5 κάρτες σε όλη τη χρονιά, πληρώνει 1,64 φορές τα λεφτά μας! Ενώ το να ολοκληρώσει το σεζόν με κάτω από 5,5 κίτρινες, πληρώνει 2,1 φορές τον οβολό των παικτών. Αν μη τι άλλο, η καριέρα του Κάστρο σε καθοδηγεί προς τα πού… πάει το πράγμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΜΠΡΙ ΚΑΣΤΡΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ