Αποκλειστικό: Ο Κούρντι επιστρέφει στον Πανιώνιο

Αποκλειστικό: Ο Κούρντι επιστρέφει στον Πανιώνιο

Ο 27χρονος δεξιός μπακ, Αμίρ Κούρντι, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανιώνιο, μετά από τέσσερα χρόνια στην Αλ Αχλί, είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα κυανέρυθρα!

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην Πλατεία. Ο λόγος για τον Αμίρ Κούρντι που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr, αναμένεται να γίνει η πέμπτη μεταγραφή του Ιστορικού ενόψει της νέας σεζόν μετά τους Τσιλούλη, Μαλέρμπ, Ντε Ταντέο και Κεϊτά και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του νέου τεχνικού της ομάδας, Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Κούρντι αν και γεννήθηκε στη Σαουδική Αραβία, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Πανιωνίου, από την οποία ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2009. Έπαιξε με τα κυανέρυθρα μέχρι και το 2014 αι κατέγραψε συνολικά 70 συμμετοχές (2γκολ / 3 ασίστ) και με τις εμφανίσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον συλλόγων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τελικά παραχωρήθηκε στην ομάδα της πατρίδας του, Αλ Αχλί της Τζέντα για λίγο περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Ο 27χρονος δεξιός φουλ μπακ όμως, μετά από τέσσερις σεζόν στην Σαουδική Αραβία (46 συμμετοχές / 8 ασίστ), έχει καταθέσει προσφυγή και ως ελεύθερος, έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τον Πανιώνιο, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, ακόμα και τις επόμενες ημέρες. Στα συν την υπόθεσης είναι η ξεκάθαρη θέληση και των δύο πλευρών να συνεργαστούν και πάλι, αλλά και το γεγονός πως ο παίκτης έχει αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και θέλει να επαναφέρει την καριέρα στο σε υψηλά στάνταρ αγωνιζόμενος ως βασικός σε ένα πρωτάθλημα και μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ