«Στέλνουν» στην Ελλάδα τον Τάνα, σενάριο για ΑΕΚ! (pic+vid)

«Στέλνουν» στην Ελλάδα τον Τάνα, σενάριο για ΑΕΚ! (pic+vid)

Ο 27χρονος Ισπανός εξτρέμ φεύγει από τη Λας Πάλμας «επειδή έχει επίσημη πρόταση από την Ελλάδα» σύμφωνα με τους Ισπανούς, που... βλέπουν ΑΕΚ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο κυκλοφόρησε σήμερα στα ισπανικά ΜΜΕ, από το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας και έχει να κάνει με τον Πέδρο Ταναούσου Ντομίνγκεζ Πλάσερες ή αλλιώς Τάνα και αφορά ενδιαφέρον από ελληνικούς συλλόγους.

Ο Τάνα έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα από τις Κανάριες Νήσους ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι καθώς δεν θέλει να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία και οι Ισπανοί γράφουν ότι έχει δεχτεί πολύ καλή πρόταση από ελληνική ομάδα.

Μπορεί να μην γίνεται ξεκάθαρο για ποια ελληνική ομάδα πρόκειται ωστόσο οι συνειρμοί οδηγούν εύκολα στην ΑΕΚ λόγω και του… καναλιού που έχει ανοίξει μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και ενάμιση χρόνο. Η Ένωση είναι γνωστό ότι «καίγεται» για την απόκτηση εξτρέμ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης το έχει θέσει και σαν προτεραιότητα από τη μέρα που παρουσιάστηκε ενώ και η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ πλέον στην Λας Πάλμας είναι στα συν της Ένωσης.

Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος των «καναρινιών», Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ, την Πρασκευή, κατά την παρουσίαση της φανέλας της ομάδας, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Σέρχιο Αραούχο, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνα κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εξάλλου με τα πρόσφατα παραδείγματα των Αραούχο και Λίβάγια που ήρθαν στην Ελλάδα και την ΑΕΚ συγκεκριμένα και βρήκαν τον εαυτό τους αποδίδοντας εξαιρετικά, ο Τάνα θα έχει κάθε λόγο να θεωρεί πως μπορεί να συμβεί το ίδιο και για εκείνον μιας και η τελευταία του χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη.

Ο Τάνα που γενικά έχει πολύ καλό όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Bundesliga αλλά και από το κινέζικο πρωτάθλημα ωστόσο οι προτάσεις είχαν απορριφθεί από τη Λας Πάλμας.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ισπανού μεσοεπιθετικού «παίζει» για την ΑΕΚ καθώς όταν ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήταν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, τον είχε πολύ ψηλά στη λίστα του ωστόσο η περίπτωση δεν είχε προχωρήσει τότε γιατί ο παίκτης δεν είχε μείνει ελεύθερος όπως επρόκειτο να γίνει αρχικά.

Ο Τάνα βρίσκεται στη Λας Πάλμας από το 2012, αρχικά από τις μικρότερες ομάδες του συλλόγου και από το 2013 στην πρώτη ομάδα. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 24 συμμετοχές με την κίτρινη φανέλα και πέτυχε 1 γκολ και 1 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=g7yPfZD-4J8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ