Αποκάλυψη: Επαφή του Παναθηναϊκού με Ρεγκάκο, αποφασίζει ο Δώνης

Αποκάλυψη: Επαφή του Παναθηναϊκού με Ρεγκάκο, αποφασίζει ο Δώνης

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Νίκος Νταμπίζας θα έχει άμεσα συνάντηση με την πλευρά του 19χρονου επιθετικού, που έμεινε ελεύθερος από την Λωζάνη.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να καλύψει τη θέση του βασικού σέντερ φορ με έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο, που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού και να σηκώσει το βάρος του «εννιαριού». Ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν θα μείνει μόνο σε έναν επιθετικό. Θα επιχειρήσει να αποκτήσει και 1-2 νεαρούς, προκειμένου να «γεμίσει» τη συγκεκριμένη θέση που τώρα είναι άδεια.

Ένας απ’ τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Στέφανος Ρεγκάκος, ο 19χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στη Λωζάνη, η οποία τον είχε αποκτήσει από τον Ατρόμητο.

Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε 23 φορές με τη δεύτερη ομάδα των Ελβετών, σημειώνοντας 8 γκολ, ωστόσο δεν πείστηκαν οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας προκειμένου να του προτείνουν να παραμείνει, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε χθες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr, ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να έχει επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή μέσα στο επόμενο διήμερο προκειμένου να έχει μια πρώτη πιο επίσημη κουβέντα μαζί του. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός θα δει τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης, προκειμένου να τα… συγκρίνει και με άλλες περιπτώσεις νεαρών επιθετικών, με αυτή του Ρεγκάκου πάντως να είναι πιο εύκολη, αφού ο παίκτης είναι ελεύθερος και οι πληροφορίες αναφέρουν πως επιθυμεί την επιστροφή του στη χώρα μας, ιδιαίτερα αν αυτή συνδυαστεί με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Κάποιες «πηγές» ανέφεραν, πάντως, πως ο Παναθηναϊκός ήδη έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Ρεγκάκου και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί του, κάτι πάντως που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Είναι αλήθεια, ωστόσο, ότι οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή και αν θελήσουν να τον αποκτήσουν μπορούν να το κάνουν άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ