«Πρώτη» για Παναιτωλικό, το βάρος στην απόκτηση επιθετικού

«Πρώτη» για Παναιτωλικό, το βάρος στην απόκτηση επιθετικού

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν – Αριστεροπόδαρο επιθετικό μέσα στις επόμενες 10 μέρες θέλει ο Τραϊανός Δέλλας.

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε την Κυριακή ο Παναιτωλικός. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου μαζεύτηκαν στο Emileon και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα.

Ο τεχνικός των «καναρινιών», μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις. Από την Δευτέρα μάλιστα θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις στις 8:00 το πρωί και στις 7:00 το απόγευμα, ενώ τις επόμενες ημέρες οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν δεν παρευρέθηκε ο νεοαποκτηθέντας, Ερικσον, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει την Τρίτη. Αντίθετα, κανονικά βρέθηκαν στο Emileon οι Αγρόδημος, Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κόκκορης, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Γεωργούσης, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Οσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα, μετά την απόκτηση του Σεμπάστιαν Έρικσον, το βάρος πλέον έχει πέσει στον επιθετικό. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Παναιτωλικού την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου επιθετικού, που θα μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Επιθυμία του Ελληνα τεχνικού είναι να αποκτηθεί παίκτης μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ