Ολυμπιακός : Περιμένει τα γκολ του Λάζαρου

Ολυμπιακός : Περιμένει τα γκολ του Λάζαρου

Μπορεί να επαναληφθεί η απίθανη περσινή σεζόν του Λάζαρου που «έσπασε» τα ρεκόρ της καριέρας του στην παραγωγικότητα, και με την ερυθρόλευκη φανέλα; Οι book έχουν τις απαντήσεις…

Η εποχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό άρχισε και τυπικά από την 1η Ιουλίου με τον Έλληνα άσο να βρίσκεται στο Ζέεφελντ και να κάνει προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους.

Πάνω στον Λάζαρο οι ερυθρόλευκοι έχουν ποντάρει πολλά για την δυναμική επιστροφή τους και την κατάκτηση της κορυφής στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Έλληνα εξτρέμ να προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στην ΑΕΚ, ίσως την καλύτερη της καριέρας του.

Ο Λάζαρος είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό με τους book να ασχολούνται ήδη μαζί του γύρω από τις επιδόσεις του στην πρώτη χρονιά με την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Λάζαρος στην περσινή απίθανη χρονιά με την ΑΕΚ κατάφερε να βάλει 16 γκολ και στις τρεις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ) «σπάζοντας» όλα τα ρεκόρ της καριέρας του.

Τι θα κάνει φέτος με τον Ολυμπιακό; Θα μπορέσει να επαναλάβει την εξαιρετική χρονιά και με δικά του γκολ να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες; Οι book έχουν τις απαντήσεις με την περίπτωση να πετύχει πάνω από 8,5 γκολ σε όλη την σεζόν στις επίσημες διοργανώσεις να πληρώνει 2 φορές τα λεφτά μας!

Η περίπτωση να βάλει κάτω από 8,5 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα δίνει 1.71 φορές τα λεφτά μας και παρουσιάζεται αυτή την στιγμή ως η πιο πιθανή εξέλιξη.

Ο Λάζαρος είναι αυτός που θα δώσει εντέλει τις απαντήσεις στο γήπεδο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να περιμένουν πολλά από αυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ