«Πρώτη» με πολλές απουσίες για τον ΟΦΗ (pics)

«Πρώτη» με πολλές απουσίες για τον ΟΦΗ (pics)

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, χωρίς τους Πλατέλλα, Κομεσίδη, Βουό, Κυριακίδη, Ποτουρίδη και Νέιρα.

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια. Οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου το απόγευμα της Δευτέρας μαζεύτηκαν στο Βαρδινογιάννειο, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει το στίγμα για την επόμενη σεζόν.

Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας έδωσαν το «παρών» οι Κοροβέσης, Σωτηρίου και Δεληγιαννίδης, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Πλατέλλας, Κομεσίδης, Βουό, Κυριακίδης, Ποτουρίδης και Νέιρα. Οι παίκτες του ΟΦΗ τις επόμενες ημέρες θα περάσουν ανά γκρουπ εργομετρικά, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τις αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των Κρητικών θα διεξαχθεί στο Βαρδινογιάννειο μέχρι τις 18 Ιουλίου και το δεύτερο στο Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα. Εκεί το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαϊκή (28/7).

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ