«Αμφίβολο το μέλλον του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ…»

«Αμφίβολο το μέλλον του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ…»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ με την παραμονή του να είναι στον «αέρα» και τους book να «δείχνουν» τις εξελίξεις…

Αποτελεί ήδη ένα από τα «καυτά σήριαλ» του καλοκαιριού χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η κατάληξη του.

Ο λόγος για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που για 1,5 χρόνο αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της επίθεσης του ΠΑΟΚ και συνάμα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων από το εξωτερικό.

Το πρόωρο τέλος της Σερβίας από το Μουντιάλ δρομολογεί τις εξελίξεις για το μέλλον του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ με τους book να «δείχνουν» ήδη τις εξελίξεις

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επιμένει πως μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ τότε ο Πρίγιοβιτς θα αποχωρήσει όμως ακόμη και αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανό.

Ομάδες από την Κίνα και τις Αραβικές χώρες που έχουν την δυνατότητα να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό δείχνουν έτοιμες να κάνουν την κίνηση τους για τον «Πρίγιο» την ώρα άλλωστε που στον ΠΑΟΚ ψάχνουν εναγωνίως για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής.

Οι book πάντως θεωρούν πως το πρώτο επίσημο ματς για την σεζόν 2018-19 του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα είναι με την φανέλα του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα η περίπτωση να ντεμπουτάρει για τη νέα σεζόν ο Πρίγιοβιτς με άλλη ομάδα πληρώνει 1,64 φορές τα λεφτά μας.

Στον αντίποδα η περίπτωση να παίξει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με τον ΠΑΟΚ πληρώνει 2.10 φορές τα λεφτά μας!

Οι εξελίξεις στο θέμα του Πρίγιοβιτς «τρέχουν» και όλα δείχνουν πως σύντομα θα γνωρίζουμε αν όντως η πιο πιθανή εξέλιξη, αυτή της πώλησής του θα επιβεβαιωθεί ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ