ΑΕΚ : Κατατέθηκε η προσφυγή εναντίον Ολυμπιακού και Λάζαρου!

ΑΕΚ : Κατατέθηκε η προσφυγή εναντίον Ολυμπιακού και Λάζαρου!

Η ΑΕΚ κατέθεσε προσφυγή κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού για το συμβόλαιο του παίκτη. Τι επικαλείται η Ένωση.

Η ΑΕΚ προχώρησε σήμερα στην κατάθεση προσφυγής κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά και του Ολυμπιακού. Η Ένωση καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή ότι αθέτησε το συμβόλαιό που έχει με αυτή για τη σεζόν 2018-19 και τον Ολυμπιακό πως προχώρησε στην κατάθεση συμβολαίου του παίκτη, παρότι είχε ενημερωθεί με εξώδικο ότι δεν είναι ελεύθερος.

Η δεκαεξασέλιδη προσφυγή επικαλείται ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή είναι ότι ο Λάζαρος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για το διάστημα 2016-18 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα). Για αυτό είχε και συμβόλαιο αν έμενε ένα χρόνο ακόμα με την εκπλήρωση της οψιόν.

Να αναφερθεί ότι η προσφυγή κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Οι κιτρινόμαυροι ζητούν την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τον Χριστοδουλόπουλο και στην προσφυγή εκθέτουν όλο το ιστορικό των επαφών με τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ