Τη Δευτέρα (9/7) η «πρώτη» του Απόλλωνα Σμύρνης

Τη Δευτέρα (9/7) η «πρώτη» του Απόλλωνα Σμύρνης

Ξεκινούν τα βάσανα για τους παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας – Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Ισμαέλ.

Την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινούν σιγά σιγά οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» του Παναιτωλικού και χθες ξεκίνησαν προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ. Από τη Δευτέρα (9/7) ξεκινούν τα βάσανα και για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρωί το πρώτο γκρουπ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ο Βαλεριέν Ισμαέλ θα συστηθεί στους παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας, η οποία ην Δευτέρα (16/7) θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Την Δευτέρα, 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρωί, το πρώτο γκρουπ παικτών θα υποβληθεί σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Ίδιο θα είναι το πρόγραμμα και την επόμενη ημέρα με προπόνηση για όλους το απόγευμα και εξετάσεις για το δεύτερο γκρουπ.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις. Το Σάββατο 14 Ιουλίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Την Δευτέρα, 16 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, 22 Ιουλίου οπότε και θα επιστρέψει στη βάση της. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό και συνέχεια της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις.

Οι παίκτες θα έχουν το επόμενο ρεπό τους στις 5 Αυγούστου και την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσουν και πάλι για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου οπότε και θα επιστρέψουν. Το επόμενο ρεπό τους έχει προγραμματιστεί το διήμερο 14-15 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ