ΟΦΗ : Πρόταση από ομάδα της Κίνας στον Πλατέλλα!

ΟΦΗ : Πρόταση από ομάδα της Κίνας στον Πλατέλλα!

Η κινεζική ομάδα, Ζεϊάνγκ Γιτένγκ έκανε «κρούση» ενδιαφέροντος στον Βαγγέλη Πλατέλλα, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον ΟΦΗ.

Πάνω που οι οπαδοί του ΟΦΗ πανηγύριζαν την σημαντική προσθήκη του Βαγγέλη Πλατέλλα στην ομάδα τους, ο 29χρονος επιθετικός ενδέχεται τελικά να μην φορέσει στην ασπρόμαυρη φανέλα.

Κι αυτό καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει δελεαστική πρόταση από σύλλογο της Κίνας!

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν η πρόταση έχει γίνει από τη Ζεϊάνγκ Γιτένγκ, χωρίς προς το παρόν όμως η κινέζικη ομάδα να έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του ΟΦΗ.

Θυμίζουμε πως ο Πλατέλλας έχει υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, συνεπώς δεσμεύεται με τους Κρητικούς. Ετσι μετά από επαφές που θα έχουν ομάδα και παίκτης θα προκύψει αν ταλαντούχος μεσοεπιθετικός παραχωρηθεί.

Σε αυτό θα παίξει ρόλο και αν οι Κινέζοι δείξουν διάθεση να καταβάλλουν ένα ποσό στον ΟΦΗ προκειμένου το συμβόλαιο του με τους ασπρόμαυρους να «σπάσει».

Πλέον όλα είναι ανοικτά πάντως. Αναμένουμε τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται σύντομα ο ΟΦΗ να ψάχνει και πάλι για εξτρέμ, εφόσον φυσικά ο Πλατέλλας συνεχίσει τελικά στην Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ