ΟΦΗ : Εν αναμονή για Πλατέλλα, συνεχίζονται οι αφίξεις

ΟΦΗ : Εν αναμονή για Πλατέλλα, συνεχίζονται οι αφίξεις

ΟΦΗ και Πλατέλλας δείχνουν διάθεση να μην ασχοληθούν άλλο με το ενδιαφέρον της κινέζικης Ζεϊάνγκ Γιτένγκ για τον πρώην επιθετικό του Άρη, ωστόσο το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Χαμηλώνουν τους τόνους ΟΦΗ και Βαγγέλης Πλατέλλας με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της κινεζικής Ζεϊάνγκ Γιτένγκ. Οι δύο πλευρές με δήλωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν μαζί.

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον της ομάδας από την Ασία, ο ΟΦΗ δεν έδειξε διάθεση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Βεβαίως από τη στιγμή που ο 29χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα οι Κινέζοι θα πρέπει να απευθυνθούν και στον ΟΦΗ, καταβάλλοντας κάποιο ποσό που θα τον ικανοποιήσει.

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, όπως άλλωστε ξεκαθάρισε και ο Κώστας Καζανάκης.Ο ίδιος ο παίκτης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών (ofi1925.gr) προσπάθησε να ρίξει τους τόνους: «Είμαι παίκτης του ΟΦΗ, έχω υπογράψει στον ΟΦΗ και είναι τιμή μου που θα παίξω για αυτήν την ιστορική ομάδα και τον κόσμο της. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για μένα, θα πρέπει να μιλήσει με τον ΟΦΗ. Τις επόμενες μέρες θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο για να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Όσον αφορά την επίσημη θέση του ΟΦΗ στο θέμα ο υπεύθυνος μεταγραφών των «ασπρόμαυρων» Κώστας Καζανάκης τόνισε ότι: «ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι παίκτης του ΟΦΗ. Δεν υπάρχει καμία πρόταση και από κανένα. Πήραμε ένα παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα μας στην φετινή προσπάθεια που θα κάνουμε στην Σούπερ Λίγκ και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και αυτός προετοιμασία, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας».

Παρά τις τοποθετήσεις των δύο πλευρών το θέμα δεν έχει λήξει οριστικά και μένει να δούμε τις αμέσως προσεχείς ημέρες αν προκύψει κάποια εξέλιξη εφόσον βεβαίως και η Ζεϊάνγκ Γιτένγκ κάνει το ενδιαφέρον της πιο επίσημο.

Συνεχίζονται οι αφίξεις
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αφίξεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Συνεχίζονται οι αφίξεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Στο Ηράκλειο, βρίσκονται ήδη ο Παύλος Κυριακίδης και ο Τζίλι Βουό, οι οποίοι εντάσσονται και αυτοί στο προπονητικό πρόγραμμα.

Ο Κυριακίδης βρέθηκε την Τετάρτη (4/7) στο Γεντί Κουλέ, ξεναγήθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ και τακτοποίησε τα τυπικά της μεταγραφής του στον ΟΦΗ.

Μέχρι την Κυριακή αναμένονται στο Ηράκλειο και οι Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νέιρα και Πλατέλλας. Στο μεταξύ, οι παίκτες του ΟΦΗ περνάνε ανα γκρούπ από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση.

Με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, τέσσερις παίκτες από την Κ19 του ΟΦΗ, μετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Πρόκειται για τους Αζίζι, Κουράκη, Σουρνάκη και Καλαιτζάκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ