Στην προετοιμασία της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κουντέ!

Στην προετοιμασία της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κουντέ!

Στρέφεται αλλού ο Ολυμπιακός, καθώς ο Τσόλο Σιμεόνε θέλει τον Καμερουνέζο μέσο στην προετοιμασία της ομάδας του, που ξεκινάει στις 11 Ιουλίου.

Ο Πιερ Κουντέ έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους, το ίδιο και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του 22χρονου μέσου δεν θα πραγματοποιηθεί. Τουλάχιστον το επόμενο διάστημα. Καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ο Κουντέ, όχι μόνο δεν θα φύγει από την ομάδα της Μαδρίτης, αλλά επιλέχθηκε από τον Ντιέγκο Σιμεόνε για να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Ατλέτικο!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης ο Κουντέ βρέθηκε στα γραφεία της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο και υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να μετακινηθεί από το δυναμικό της Β’ ομάδας των Ροχιμπλάνκος στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε. Ο οποίος, όπως σημειώνει το futmadrid.com, επιλέχθηκε προσωπικά από τον Αργεντινό τεχνικό να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Ατλέτικο στις 11 Ιουλίου, για να λάβει μέρος στην προετοιμασία της!

Το ίδιο δημοσίευμα, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή, αλλά από τη στιγμή που άλλαξε η στάση του τεχνικού των Ροχιμπλάνκος, τα πράγματα άλλαξαν και η συμφωνία «πάγωσε»! Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η υπογραφή συμβολαίου του Κουντέ με την… κανονική Ατλέτικο Μαδρίτης, μπορεί να έγινε και για λόγους… πίεσης προς τους ενδιαφερόμενους.

Με τους Ισπανούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του τις επόμενες εβδομάδες, επισημαίνοντας ότι, πέραν του Ολυμπιακού, για την απόκτηση του Κουντέ έχει κινηθεί επίσημα ομάδα από την Μπουντεσλίγκα, αλλά και σύλλογοι από την Πριμέρα Ντιβιζιόν (Ράγιο Βαγεκάνο, Χετάφε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ