Λάρισα : Η απάντηση του Κούγια στους όρους Πηλαδάκη για το AEL FC Arena

Λάρισα : Η απάντηση του Κούγια στους όρους Πηλαδάκη για το AEL FC Arena

H ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ Κώστα Πηλαδάκη και Αλέξη Κούγια συνεχίζεται αμείωτη.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε νέα δήλωση σχετικά με το ζήτημα του γηπέδου του AEL FC Arena. Ο γνωστός δικηγόρος απάντησε στον Κώστα Πηλαδάκη αναφορικά με την έδρα της Λάρισας γνωστοποιώντας τα ποσά που προτείνει για τη μίσθωση του γηπέδου.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ισχυρίζεται ότι η υπογραφείσα την 1/9/ 2016 σύμβαση καλύπτεται από το νομικό μανδύα της ενοχικής-μισθωτικής συμβάσεως.

Η μισθωτική αυτή σύμβαση ουδέποτε λύθηκε και παραμένει ακόμη και σήμερα ισχυρή, αφού έχουν καλυφθεί όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις που περιβάλλουν την ισχύ της με σπουδαιότερη την εξόφληση όλων των μισθωμάτων-ενοικίων ποσού μέχρι σήμερα 1.224.438€, εκ των οποίων την τρέχουσα περίοδο 642.438€. Το αναφερόμενο στην ανακοίνωση του Πηλαδάκη δήθεν οφειλόμενο ποσό 78.722€ είναι και αυτό εξοφλημένο, αφού έχει εκχωρηθεί η εξόφληση του μέσω των καταβολών της Nova, οι οποίες έχουν καθυστερήσει να καταβληθούν για τον μήνα Ιούνιο και εκκρεμεί η εκκαθάριση του Ιουλίου και η αξιόπιστη Nova είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταβάλλει.

Άλλωστε από αυτές τις καταβολές εκτός της εκχώρησης προς τη Γήπεδο ΑΕ η ΠΑΕ ΑΕΛ θα εισπράξει το σεβαστό ποσό 132.000€ και το οποίο αποτελεί την πλήρη εξόφληση της Nova για τη σεζόν 2017-18.

Τη νομική αυτή προσέγγιση την έχει αποδεχθεί και η Γήπεδο ΑΕ αφού με έναν από τους καλύτερους νομικούς της Λαρίσης, τον κ. Ευθυμίου, προσήλθε ενώπιον του Πρωτοδικείου Λαρίσης στις 17/5/2018, ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ, άρα για ποια σύμβαση παραχώρησης ορισμένου χρόνου αναφέρεται ο Πηλαδάκης στην ανακοίνωση του, όπου και συζητήθηκε η αίτηση- αγωγή της ΠΑΕ ΑΕΛ για μείωση του μισθώματος κατά 50%.
Η απόφαση για αυτό το δικαστήριο αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.

Υπό την προϋπόθεση αυτής της εκκρεμότητας και αυτής της νομικής προσεγγίσεως θα ήταν περιττή οποιαδήποτε συζήτηση για τη μίσθωση του AEL FC ARENA, αλλά επειδή οι οπαδοί μας πρέπει να είναι απολύτως ήσυχοι ότι ο κ. Κούγιας δεν βασίζεται στις νομικές του γνώσεις και την επαγγελματική του θέση, αλλά επιθυμεί ξεκάθαρες λύσεις και επειδή δεσμεύτηκε ότι θα κάνει δεκτή την οποιαδήποτε λογική πρόταση προτείνουμε στον Πηλαδάκη, που δεν είναι τσαμπουκάς, ούτε ψευτόμαγκας και όλα όσα έκανε στο παρελθόν τα έκανε από την αγάπη του για την ΑΕΛ, τα εξής:

1. Για την χρήση γηπέδου, αποδυτηρίων και της στεγασμένης θέσης του πούλμαν παλιάς ιδιοκτησίας του, που αγοράσαμε από το παλιό Καζίνο Ξάνθης, 150.000€+ΦΠΑ, σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ πληρώνει για τη χρήση όλων των χώρων του Ολυμπιακού Σταδίου και με έσοδα τα οποία ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια το χρόνο (10 εκατομμύρια από την Ευρώπη, 5 εκατομμύρια από τηλεοπτικό συμβόλαιο, μεγάλους χορηγούς, εισπράξεις από προσέλευση 50.000 θεατών στα ντέρμπι) το ποσό των 280.000€.

Εφόσον κατά τους αγώνες της ΠΑΕ προσέρχονται περισσότεροι από 7.000 θεατές (συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας) οι εισπράξεις να διαμοιράζονται κατά ποσοστό 70% για την ΠΑΕ ΑΕΛ και 30% για την Γήπεδο Λάρισας ΑΕ, με παρουσία των εκπροσώπων σας τόσο κατά την πώληση, όσο και κατά την εκκαθάριση.

2. Μόνο για τα 4 γραφεία που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδο χωρίς κλιματισμό και θέρμανση ετήσιο μίσθωμα, 10.000€.

Άλλωστε τα γραφεία αυτά πριν εγκατασταθούμε εμείς εκεί ήταν εγκαταλελειμμένα και η μόνη που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ.

3. Όσον αφορά για την καφετέρια η οποία επίσης είναι χωρίς θέρμανση και κλιματισμό προτείνουμε αλλά και τα κυλικεία, προτείνουμε ετήσιο μίσθωμα 20.000€, αφού άλλωστε τα καθαρά έσοδα από αυτήν τη χρήση δεν υπερέβησαν τα 10.000€ καθ’ όλη την περσινή περίοδο.

4. Για τη μπουτίκ του γηπέδου λόγω του ότι έχει αποδειχθεί επιχειρηματικά αναποτελεσματική και λόγω του ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα λειτουργήσει δική της μπουτίκ στο κέντρο της πόλης, προτείνουμε το ποσό των 200€ ανά παιχνίδι εφόσον λειτουργήσει.

5. Για το χώρο του ραδιοφώνου αποδεχόμαστε την πρόταση για την καταβολή των 500€ το μήνα, μόνο εφόσον το ραδιόφωνο λειτουργεί αφού άλλωστε ο χώρος των σουιτών που είναι εγκατεστημένο, ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε ούτε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

6. Συμφωνώ να εκδοθεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους οπαδούς μας, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ το ασφαλιστήριο της περιουσίας σου, που άλλωστε είναι και προσωπική σου συμβατική υποχρέωση λόγω των δανείων που πήρες για την κατασκευή του γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση και να γίνει και απόλυτα αντιληπτό και από τον κόσμο, είμαι διατεθειμένος να κάνουμε νέα σύμβαση που να μου παραχωρούνται όλοι αυτοί οι χώροι με 250.000 το χρόνο συν ΦΠΑ και συν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την ασφάλεια των θεατών.

Αυτά τα ποσά είμαι έτοιμος αύριο να στα εκχωρήσω και να τα εισπράττεις αυτόματα από τη Nova με αυτόματη ανανέωση της μισθωτικής συμβάσεως ή όπως θέλεις εσύ να ονομάζεται εφόσον εξοφλούνται αυτά τα ποσά.

Υ.Γ. Και μην ξεχνάς Κώστα εσύ που τιμάς το λόγο σου και την υπογραφή σου και δεν χρωστά σε κανέναν ούτε στη Λάρισα ούτε στην Ελλάδα, ότι όταν συμφώνησα να σου καταβάλλω αυτά τα πρωτοφανή ποσά με διαβεβαίωνες ότι θα έχω έσοδα τουλάχιστον 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ενώ τελικά τα έσοδα της ΠΑΕ ποτέ δεν ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ