Στρέφεται σε Σάντρο Ραμίρεθ η ΑΕΚ (vid)

Στρέφεται σε Σάντρο Ραμίρεθ η ΑΕΚ (vid)

Ο Εζέκιελ Πόνσε φαίνεται διστακτικός να πει το τελικό «ναι» στην ΑΕΚ και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εξετάζουν ήδη την περίπτωση του Σάντρο Ραμίρεθ της Έβερτον.

Ο Εζέκιελ Πόνσε έχει δεύτερες και… τρίτες σκέψεις για το αν θα έρθει στην Ελλάδα και τη Superleague όπως αναφέρει η ιταλική gazzetta dello sport. Στην Ένωση όμως ο χρόνος περνά και το μεταγραφικό πλάνο πρέπει να ολοκληρωθεί. Για αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν παράλληλα τη περίπτωση του Σάντρο Ραμίρεθ.

Ο 22χρονος επιθετικός είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της περιβόητης Μασία, Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα. Το 2016 μεταγράφηκε ως ελεύθερος στη Μάλαγα και μετά από μια πολύ καλή σεζόν με 16 γκολ σε 31 συμμετοχές πήρε μεταγραφή στην Έβερτον το 2017 στην οποία ανήκει μέχρι και σήμερα.

Στην ομάδα του Λίβερπουλ δεν στέριωσε αφού μετά από ένα εξάμηνο στην Premier League (15 συμ/1 γκολ), δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη με την οποία αγωνίστηκε σε 18 ματς σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο Ισπανίας έχοντας τρεις ασίστ. Όπως όλα δείχνουν και φέτος δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό των ζαχαρωτών, Μάρκο Σίλβα και η ΑΕΚ ήδη βολιδοσκοπεί τον Ισπανό φορ και τον αγγλικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ