Πανιώνιος : Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν

Πανιώνιος : Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είχε ο Πανιώνιος την Παρασκευή (06/07).

Ο Πανιώνιος είχε σήμερα, Παρασκευή 6 Ιουλίου, την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ζοσέ Ανιγκό μαζί με το υπόλοιπό τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον νέο προπονητή της ομάδας να έχει την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες και ουσιαστικά να τους παρουσιάζει το πλάνο του.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών δεν έλειπε κανείς, τόσο οι παίκτες που ήδη έχουν ανακοινωθεί και επίσημα όσο και αυτοί που είναι «κλεισμένοι» και απομένει μόνο η ανακοίνωση (Αμπντουλάγεφ, Ντομίνγκες, Κούρντι).

Επίσης, το παρών κανονικά έδωσαν μεταξύ άλλων και οι Γεσίλ, Παπαγεωργίου, των οποίων το μέλλον στην ομάδα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο πρώτος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, όμως δεν θεωρείται η παραμονή του και ο δεύτερος είχε υπογράψει πέρυσι για ένα χρόνο με τον Πανιώνιο και μένει να φανεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες θα χωριστούν σε γκρουπ και θα ξεκινήσουν από το Σάββατο να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη ουσιαστικά προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ