Άρης : Ψάχνουν στις λίστες Ρόμα και Ουντινέζε

Άρης : Ψάχνουν στις λίστες Ρόμα και Ουντινέζε

Ένας ή δυο παίκτες από τις Ιταλικές ομάδες θα ντυθούν στα κιτρινόμαυρα εφόσον υπάρχουν επιλογές που ταιριάζουν στις θέσεις και τα οικονομικά του Άρη ενώ θα υπάρξει συνεργασία σε θέματα οργάνωσης και ανάπτυξης με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Λουτσιάνο Μόντσι.

Και η Ρόμα αλλά και η Ουντινέζε είναι θετικές στο να βοηθήσουν με επιλογές παικτών που ανήκουν στο δυναμικό τους τον Άρη. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον Καρυπίδη και οι δυο ομάδες έχουν δώσει, στην πρόσφατη συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή των κίτρινων, ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να παίξουν με τη συγκατάθεση των ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Οι σχετικές λίστες, θα αξιολογηθούν από τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή του Άρη και τις επόμενες μέρες θα ληφθούν αποφάσεις για τις κινήσεις που -πιθανότατα- θα γίνουν.

Επίσης άνθρωπος του Άρη θα είναι το Σεπτέμβρη στη Ρώμη, μετά από την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε ο τεχνικός διευθυντής των τζιαλορόσι στους Θόδωρο Καρυπίδη και Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Το στέλεχος που θα επιλεγεί, θα έχει ενημέρωση σε θέματα οργάνωσης, ενώ θα δει τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας της Ρόμα και να καταγράψει «τιπς» που θα μπορούσαν να βρουν εφαρμογή στα ελληνικά δεδομένα από πλευράς Άρη. Η προοπτική είναι να παραμείνει για δέκα ημέρες στη Ρώμη και στα γραφεία αλλά και το προπονητικό της Ιταλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ