Αποκάλυψη: Κρίσιμο ραντεβού του Νταμπίζα για Καμπετσή!

Αποκάλυψη: Κρίσιμο ραντεβού του Νταμπίζα για Καμπετσή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τους εκπροσώπους του νεαρού επιθετικού. Θετική διάθεση από όλους για το deal.

Ο Νίκος Νταμπίζας τον είχε ξεχωρίσει από πολύ νωρίς. Μαθαίνοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει παιδιά κάτω των 23 ετών προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ του και βλέποντας πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση, έβαλε τον Αργύρη Καμπετσή νούμερο ένα στην πράσινη λίστα.

Τον πρότεινε στον Γιώργο Δώνη και όπως σας αποκάλυψε to10.gr ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Ντόρτμουντ και να τον κάνει δικό του, αφού το… report είναι θετικό απ’ όλους. Όπως θετική είναι και η διάθεση που υπάρχει απ’ όλες τις πλευρές. Και του Παναθηναϊκού και του ποδοσφαιριστή και της Ντόρτμουντ.

Συμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, οι «πράσινοι» φουλάρουν για τον Καμπετσή και ο Νίκος Νταμπίζας «φίξαρε» το καθοριστικό ραντεβού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ένα ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί αύριο, όταν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα τα πει για πρώτη φορά από κοντά με τον ατζέντη του Καμπετσή.

Οι δύο πλευρές θα βάλουν κάτω τα δεδομένα και θα συζητήσουν τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή, βάζοντας στην εξίσωση και την Ντόρτμουντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις πρώτες κουβέντες που έχουν γίνει υπάρχει θετική διάθεση απ’ όλους για να προχωρήσει η υπόθεση, αλλά το καθοριστικό ραντεβού θα γίνει αύριο, όπως αποκαλύπτει to10.gr, το οποίο θα σας ενημερώνει έγκαιρα για τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ