Αναχωρεί για Αυστρία ο Ατρόμητος

Αναχωρεί για Αυστρία ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος αναχωρεί τη Δευτέρα (09/07) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, σχεδόν 20 μέρες πριν αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μπρεστ.

Ο Ατρόμητος αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (09/07) για το Μόνταφον της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Μάλιστα, στις δέκα ημέρες που θα διαμείνει εκεί θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, απέναντι στην Αλτάχ (11/07), τη Ζυρίχη (14/07) και τη Γρασχόπερς (17/07).

Ο Νταμίρ Κάναντι θα έχει τη δυνατότητα να εξετάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και να αρχίσει να εφαρμόζει τις όποιες αλλαγές θέλει στο τακτικό σκέλος, σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Επίσης, θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει την ομαλή την ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων στην ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τους Κουλούρη, Ενσικουλού, Μούγιακιτς και Γαρουφαλιά.

Το πρώτο επίσημο ματς των Περιστεριωτών διεξάγεται στις 26 Ιουλίου, όταν και θα βρουν μπροστά τους την Ντινάμο Μπρεστ του Ντιέγκο Μαραντόνα στη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ