Στο Ρέντη Μαρίνος, Τζολάκης, προπονούνται με την πρώτη ομάδα

Στο Ρέντη Μαρίνος, Τζολάκης, προπονούνται με την πρώτη ομάδα

Οι νέοι «μικροί» του Θρύλου έπιασαν δουλειά στο Ρέντη και με το «καλημέρα» κερδίζουν τις εντυπώσεις και τα «μπράβο» του Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός επενδύει στους καλύτερους νέους Ελληνες ποδοσφαιριστές και φροντίζει να τους αποκτά με συνοπτικές διαδικασίες. Ετσι, μετά την απόκτηση του 18χρονου Γιώργου Μαρίνου, οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν και τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Του 15χρονου (08/11/2002) τερματοφύλακα το Πλατανιά, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Ο Τζολάκης είχε απασχολήσει ομάδες όπως η Μίλαν και η Βελγική, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του και παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ μικρός, αναμένεται να αποτελέσει τον 3ο τερματοφύλακα της πρώτης ομάδας. Κάτι που αυτομάτως θα τον καταστήσει τον νεαρότερο παίκτη του ρόστερ. Καθώς καλά καλά δεν έχει κλείσει τα 16 του χρόνια!

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τόσο ο Τζολάκης, όσο και ο Γιώργος Μαρίνος εντάχθηκαν ήδη στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ο νεαρός γκολκίπερ μπήκε από την Κυριακή, ενώ ο 18χρονος εξτρέμ έκανε σήμερα την πρώτη του παρουσία στο προπονητικό κέντρο των Ερυθρόλευκων και δούλεψε υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς τους παρουσίασε στην υπόλοιπη ομάδα και τους καλωσόρισε. Σύμφωνα, δε, με τις πρώτες εντυπώσεις, και οι δύο νεαροί παίκτες προκάλεσαν πολύ θετικά σχόλια με την παρουσία τους στην προπόνηση των Πειραιωτών, κάνοντας τον προπονητή τους να τους δίνει διαρκώς συγχαρητήρια. Επιβεβαιώνοντας κατ’ αρχάς τα πολύ καλά λόγια που τους ακολουθούσαν πριν ακόμη αποκτηθούν από τους Ερυθρόλευκους!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον τους, τώρα, έως την Παρασκευή θα έχει αποφασιστεί εάν θα ακολουθήσουν το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Ο Τζολάκης θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στο πρόγραμμα, καθώς όπως προαναφέραμε προορίζεται για 3ος γκολκίπερ στην… επετηρίδα της πρώτης ομάδας. Ενώ το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και με τον Μαρίνο. Καθώς και μόνο το γεγονός ότι επιλέχθηκε να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει ότι υπολογίζεται για τους Ανδρες, έστω και ως εναλλακτική λύση, ενώ θα διατηρούνται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, συμμετέχοντας σε παιχνίδια της Κ-20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ