Ψάχνουν ομάδες Τζούρτζεβιτς και Μάριν

Ψάχνουν ομάδες Τζούρτζεβιτς και Μάριν

Προς δανεισμό ο Σέρβος επιθετικός, προς... εξωτικό προορισμό ο Μάριν, που προτιμάει Γερμανία! Εφυγαν ήδη από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας Μανθάτης, Βέργος, Σάλιακας.

Οι πρώτες αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς για το ρόστερ του Ολυμπιακού πάρθηκαν από την Κυριακή. Όπως σας ενημέρωσε to10.gr, ο προπονητής των Πειραιωτών ενημέρωσε Μανθάτη, Βέργο και Σάλιακα ότι δεν θα συνεχίσουν στο ρόστερ και ότι θα πρέπει να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Με πιο «βαριά» ονόματα να βρίσκονται στη λίστα των προς αποχώρηση. Εξάλλου, ήδη η προσπάθεια να βρεθεί ομάδα για την παραχώρηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι γνωστή. Και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον σύλλογο, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.

Στο κάδρο των πιθανών αποχωρήσεων, όμως, έχει μπει και το όνομα του Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην έως τώρα προετοιμασία των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν δημιουργηθεί σενάρια για αποχώρησή του. Με σημερινά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει προσφορές από Κίνα και Αραβικές χώρες, που προσφέρουν πολλά χρήματα, τόσο στον ίδιο όσο και στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο Μάριν δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα καλό πρωτάθλημα (σ.σ. στη Γερμανία, κατά προτίμηση), εάν αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους. Εντούτοις, εάν η πρόταση από κάποιον… εξωτικό προορισμό είναι τέτοια που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί, τότε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, είναι πιθανό να πει το «ναι».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι Μανθάτης, Βέργος και Σάλιακας δεν συμμετέχουν από σήμερα στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, αλλά προπονούνται με τους «κομμένους», έως ότου βρουν τις επόμενες ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ