Παναθηναϊκός : Όλη η αλήθεια για Καμπετσή

Παναθηναϊκός : Όλη η αλήθεια για Καμπετσή

To10.gr καταγράφει δεδομένα και λεπτομέρειες για Καμπετσή και Παναθηναϊκό: Η κλεισμένη μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ που «ναυάγησε» λόγω Ντόρτμουντ, το σημερινό πρώτο ραντεβού Νταμπίζα - ατζέντηδων, η επιθυμία του παίκτη και η πιθανότητα να τον πάρει ο Παναθηναϊκός ως ελεύθερο.

Η χθεσινή αποκάλυψη που έκανε to10.gr για το θέμα του Αργύρη Καμπετσή και του ραντεβού που έχει σήμερα ο Νίκος Νταμπίζας με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έφερε… σωρεία δημοσιευμάτων σε όλο τον Τύπο σχετικά με το θέμα του νεαρού επιθετικού της Ντόρτμουντ.

Στην έτσι κι αλλιώς «φτωχή» μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, λόγω της τιμωρίας που έχει, είναι λογικό ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής, που φαίνεται πάντως πως έχει τεράστια προοπτική και φιλοδοξία για να φτάσει ψηλά, να γίνεται πρώτο θέμα. Άλλωστε, αν εξαιρέσουμε τον παλιό Κάτσε, ο Καμπετσής θα αποτελέσει επί της ουσίας την πρώτη μεταγραφή της εποχής Δώνη, αν τελικά πραγματοποιηθεί.

Διότι μπορεί να υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ Παναθηναϊκού και παίκτη και κοινή επιθυμία, όμως οριστικό δεν είναι τίποτα ακόμα. Πιθανόν να γίνει σήμερα το βράδυ, μετά το ραντεβού του Νταμπίζα με τους ατζέντηδες του παίκτη, που αποκάλυψε χθες to10.gr. Ωστόσο θα πρέπει να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι και αυτό λόγω… Ντόρτμουντ.

Είχε κλείσει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα to10.gr, θέμα Παναθηναϊκού και Καμπετσή δεν θα υπήρχε, αν όλα είχαν κυλήσει όπως τα περίμενε ο παίκτης πριν λίγες μέρες, όταν έδινε τα χέρια με τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 19χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει με τον κυπριακό σύλλογο (πρώην ομάδα του Δώνη), με τον ΑΠΟΕΛ μάλιστα να καλύπτει όλο το ποσό του συμβολαίου του (περίπου 200.000 ευρώ) για τον δανεισμό του, αλλά να μην πληρώνει… ενοίκιο στη Ντόρτμουντ.

Τελικά, οι Γερμανοί την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να αλλάξουν τη συμφωνία. Ζήτησαν από τους Κύπριους να δώσουν 300.000 ευρώ επιπλέον προκειμένου να παραχωρήσουν τον παίκτη ως δανεικό, κάτι που έφερε το ναυάγιο στην υπόθεση.

Η αλήθεια για Παναθηναϊκό

Δεδομένο πρώτο: ο Νίκος Νταμπίζας τον θέλει πολύ. Όπως και ο Γιώργος Δώνης. Θεωρούν πως ο Καμπετσής έχει στοιχεία για να έρθει και να πάρει ρόλο. Όχι για να… ψηθεί. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι παραστάσεις που έχει είναι τέτοιες που στον Παναθηναϊκό του… μνημονίου μπορούν να τον κάνουν να ξεχωρίσει.

Δεδομένο δεύτερο: ο παίκτης θέλει να προχωρήσει η μεταγραφή. Θέλει να βρει μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνίζεται σε αντρικό επίπεδο, αφού μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο σε Under 19. Και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεδομένο τρίτο: συμφωνία δεν έχει υπάρξει, αφού οι δύο πλευρές θα τα πουν σήμερα για πρώτη φορά από κοντά. Και τηλεφωνικά δεν κλείνουν (σχεδόν) ποτέ μεταγραφές, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία όλων των πλευρών. Το πρώτο ραντεβού θα γίνει σήμερα κι εκεί θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα.

Δανεισμός με οψιόν αγοράς ή ελεύθερος!

Ποια είναι αυτά τα ενδεχόμενα; Επί της ουσίας μιλάμε για δύο επιλογές, τις οποίες θα εξαντλήσει ο Παναθηναϊκός.

α) να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση θα καλύψει το συμβόλαιό του για τη σεζόν που έρχεται και θα… εύχεται να πάνε όλα καλά με την αλλαγή ιδιοκτησίας, ώστε του χρόνου το καλοκαίρι να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να αποκτηθεί, αν φυσικά ικανοποιήσει. Οι πράσινοι, πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ενοίκιο στη Ντόρτμουντ.

β) η απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή! Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να πείσει την Ντόρτμουν – εφόσον τα βρει με τον παίκτη – να τον αφήσει να έρθει στον Παναθηναϊκό με ελευθέρας, βάζοντας φυσικά ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του Καμπετσή.

Το καθοριστικό ραντεβού είναι σήμερα και μετά απ’ αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς τα που θα βαδίσει η υπόθεση του νούμερο ένα στόχους του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι και μέσα από to10.gr θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ