Ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό

Ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό

Η βόμβα του καλοκαιριού μόλις έσκασε για τον Ολυμπιακό. Ο Ντανιέλ Ποντένσε στα Ερυθρόλευκα

Ο Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό ή αλλιώς: Το μπαμ του καλοκαιριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο μόλις ακούστηκε. Η βόμβα έσκασε και οι Ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή που εκ προϊμίου θα πρέπει να θεωρείται μια κατηγορία μόνος του για την Σούπερ Λιγκ.

Ένας σύγχρονος winger απευθείας από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με χρηματιστηριακή αξία που υπολογίζεται σε διψήφιο αριθμό εκατ ευρώ. Ένας εξτρέμ που μόλις τον Γενάρη έγινε αιτία ώστε τρεις διαφορετικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να καταθέσουν προτάσεις επιπέδου 15 εκατ ευρώ για την απόκτηση του. Με βάση πάντα την χρηματιστηριακή του αξία, πρόκειται για μια μεταγραφική κίνηση που επί της ουσίας δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κινήθηκε πολύ έξυπνα και μεθοδικά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον κορυφαίο μάνατζερ του κόσμου, Ζόρζε Μέντες και εκμεταλλεύθηκε ιδανικά τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στην πράσινη μεριά της Λισαβόνας, εκεί όπου η Σπόρτινγκ έφτασε στα όρια της διάλυσης έπειτα από τον ξυλαδαρμό των ποδοσφαιριστών της από οπαδούς της. Ο Ποντένσε όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ εξασφάλισαν την ελευθερία τους έπειτα από αυτό το γεγονός. Και κάπου εκεί το ένα έφερε το άλλο, και τον 23άχρονο winger στο μεγάλο λιμάνι.

Ένα μικρό δείγμα γραφής αυτομάτως δίνει μια πρώτης τάξεως εικόνα για τον ποδοσφαιριστή που εδώ και μερικά λεπτά ανήκει και επίσημα στους Πειραιώτες. Για τον Ποντένσε που βρίσκεται στην Ελλάδα και που προφανώς θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ