Δοκιμάζει τον Δήμο Χατζάρα ο Παναθηναϊκός

Δοκιμάζει τον Δήμο Χατζάρα ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης θα τσεκάρει τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Νταμπίζα, αφού τον είχε και στην Ομόνοια.

Τον Δημοσθέση Χατζάρα τσεκάρει στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης. Ο Μακεδόνας εξτρέμ είναι 21 ετών (γεννήθηκε στις 8/1/97) και έχει περάσει στο παρελθόν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν το 2012 σε ηλικία 15 ετών από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Στον Πειραιά τον θεωρούσαν σπουδαίο ταλέντο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει χρόνο στην πρώτη ομάδα. Είχε σκοράρει, πάντως, στη νίκη επί της Αρσεναλ στου Ρέντη με 2-0, όπως και στην ισοπαλία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-2) και γενικά είχε ξεχωρίσει στη διοργάνωση «Youth League».

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ αποτελεί εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» Νίκου Νταμπίζα. Το 2016 ο τελευταίος ανέλαβε πόστο στην Ομόνοια και πήρε τον νεαρό παίκτη στην Κύπρο. Στην Ομόνοια, όμως, έπαιξε μόλις σε έναν αγώνα κι έγινε αλλαγή στο 44’.

Το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Με τους Θεσσαλούς είχε γεμάτη σεζόν και μέτρησε 29 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και τρία γκολ. Ο Δώνης, λοιπόν, θ’ αποφασίσει για το αν αξίζει ο Χατζάρας να πάρει ευκαιρία στον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται να τον έχει μαζί του και στην Ολλανδία, πριν παρθεί η τελική απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ