Παπαδόπουλος : «Η κουλτούρα του ΟΦΗ είναι να φέρνει νίκες»

Παπαδόπουλος : «Η κουλτούρα του ΟΦΗ είναι να φέρνει νίκες»

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν.

Τη Δευτέρα (9/7) ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν δηλώσεις. Άπαντες τόνισαν το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΟΦΗ και ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:
«Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική να ετοιμάσουμε την ομάδα για την Σούπερ Λιγκ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις της. Μας μένουν ακόμη 2-3 κινήσεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα στην οργάνωση της. Χαίρομαι με αυτό που έχει γίνει στο Βαρδινογιάννειο. Πήραμε αξιόλογους προπονητές στις υποδομές και εύχομαι να κλείσει ομαλά και το θέμα των ακαδημιών.
Εχουμε κάνε μεγάλα βήματα στην οργάνωση. Θέλουμε να βγάζουμε δικούς μας παίκτες από τις ακαδημίες.

-Για το πώς οραματίζεται τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ:
«Τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ τον οραματίζομαι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρνει νίκες.
Αυτή είναι η κουλτούρα της ομάδας.
Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος.
Είναι σημαντικό ότι έμεινε μεγάλος αριθμός από πέρσι. Πιστεύω ότι οι νέοι θα μπούν γρήγορα σε αυτή τη νοοτροπία».

-Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές:
«Οι μεταγραφές, καλό είναι να κλείσουμε πριν φύγουμε για το Καρπενήσι.
Δεν βιαζόμαστε όμως. Είμαστε μέσα στο μπάτζετ. Στο επόμενο δεκαήμερο πιστεύουμε θα έχουμε κλείσει».

-Για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΟΦΗ:
«Οποιους παίκτες θέλαμε σαν ομάδα τους έχουμε πάρει. Ξέρουμε που βαδίζουμε αγωνιστικά και οικονομικά».

-Για το θέμα της αναδιάρθρωσης:
«Το παρακολουθούμε το θέμα της αναδιάρθρωσης. Αν αλλάξει κάτι, ίσως αλλάξουμε και εμείς κάποιες σκέψεις».

Οι δηλώσεις των παικτών

Νίκος Κοροβέσης: Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα δώσω την καλύτερο μου εαυτό. Οχι πολλά λόγια, μόνο σκληρή δουλειά.
Ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που ανήκει και θα δώσουμε όλοι το 100% για τον κόσμο, την ομάδα τη φανέλα και τους εαυτούς μας. Ξέρω που έχω έρθει. Το ήθελα πολύ να έρθω. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και αυτό φαίνεται και από το προπονητικό που έχει.
Νοιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα.

Παύλος Κυριακίδης: Είναι μια ομάδα για μένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στην Σούπερ Λίγκ. Ο ΟΦΗ έλειπε από την Σούπερ Λίγκ, έχει βαριά φανέλα και ιστορία. Αλλά και κόσμο με δυναμικοί. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Προσωπικά θα τα δώσω όλα για το καλό της ομάδας. Με τον προπονητή γνωρίζομαι με ξέρω και με ξέρει και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: Οι στόχοι του ΟΦΗ δεν είναι μόνο να σωθεί η ομάδα, αλλά να κάνει και το κάτι παραπάνω. Είχα μια πρόταση με το εξωτερικό, αλλά νομίζω ότι έκανα την πιο σωστή επιλογή. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην ομάδα και θα είναι και φέτος δίπλα μας. Θα κάνουμε το καλύτερο στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές. Ο ΟΦΗ έλειπε από την Σούπερ Λίγκ και στόχος είναι να παραμείνει πολλά χρόνια σε αυτήν.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Σίγουρα όταν επιστρέφει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ μετά από τόσο καιρό, είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα τον έχουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο δικός μου στόχος είναι ένας. Να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από την ομάδα να διακριθώ και εγώ.

Ο ΟΦΗ είναι ομάδα Σούπερ Λίγκ. Μου έλειψε και μένα η Σούπερ Λίγκ. Εύχομαι να κάνω μια καλή χρονιά και μέσα από την ομάδα, να αξιοποιήσω και εγώ ότι έχω κάνει αυτά τα χρόνια.

Δημήτρης Σωτηρίου: Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες. Η ομάδα έχει στόχο να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνει μια πορεία ανάλογη του μεγέθους και την ιστορίας του ΟΦΗ.

Ανέστης Νάστος: Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και επίπεδο. Ολη η Κρήτη είναι χαρούμενη για αυτό. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα κράτησε ένα κορμό από την προηγούμενη χρονιά. Μαζί με τις προσθήκες πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε από πέρσι το οικογενειακό κλίμα και είμαι σίγουρος για αυτό».

Καζανάκης: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου»
Τέλος ο πρόεδρος της Επιτροπής μεταγραφών του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «…το μέλημα της διοίκησης ήταν να δέσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, δεν θα είναι εύκολη. Ηδη κάνουμε σημαντικά έργα και στο γήπεδο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, αλλά να ξέρει ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινάμε χωρίς μεγάλα λόγια. Είναι δύσκολη κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Εχουμε την δύναμη, τον κόσμο και τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Για μας η ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα. Μεταγραφικά η ομάδα χρειάζεται βοήθεια σε κάποιες θέσεις με 2-3 παίκτες και αυτό προσπαθούμε».

Αλετράς: «Ομάδα-οικογένεια»
Χαμηλοί τόνοι, σοβαρότητα και μια ομάδα-οικογένεια. Αυτός είναι ο στόχος του ΟΦΗ, για την φετινή χρονιά στην Σούπερ Λίγκ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Γεντί Κουλέ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα. Και στις μεταγραφές κοιτάζουμε όπως βλέπετε την ουσία. Μας ενδιαφέρει ένα οικογενειακό σύνολο με χημεία. Αυτό πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε με δουλειά. Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα θα πάμε πολύ καλά. Το μεγάλο όπλο πρέπει να είμαι η ομοιογένεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι άλλο. Να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε καθημερινά».

Για τη θέση του ΟΦΗ στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ανέφερε ότι «την Τετάρτη υπάρχει Δ.Σ. στην Λίγκα και θα έχουμε καλύτερη εικόνα». Ενώ για το αν αυτή η υπόθεση επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ, τόνισε πως «θεωρώ ότι εδώ που έχουμε φτάσει δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ