Ολυμπιακός : Στην Αθήνα ο Μιράντα

Ολυμπιακός : Στην Αθήνα ο Μιράντα

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως ο Ρόντερικ Μιράντα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με to10.gr να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή του Ροντερίκ Μιράντα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Record, ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς βρίσκεται στην Ελλάδα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, με to10.gr να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες όμως όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Ο Μιράντα αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Ρίο Άβε (2014-2016) και ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει τις δυνατότητες του 27χρονου στόπερ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιράντα αγωνίζεται στη Γουλβς, η οποία πέρυσι τον απέκτησε με μεταγραφή για 3.000.000 ευρώ.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Πορτογάλος αμυντικός είχε 17 συμμετοχές στην Championship, 1 στο League Cup και 1 στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ κέρδισε με τους λύκους την άνοδο στην Premier League. Όπως αναφέρει η Record o Μιράντα χθες απουσίαζε από την προπόνηση της αγγλίκής ομάδας προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, η οποία στην Πορτογαλία θεωρείται δεδομένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ