ΠΑΟΚ : Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ : Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί

Δύο είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, στην Ολλανδία. Πρόκειται για τους Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί, με τον Λουτσέσκου να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση και ειδικά για τον Μαροκινό μέσο.

Όταν μια ομάδα βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, τα μάτια όλων (φίλαθλοι, προπονητής, διοίκηση), είναι στραμμένα στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αυτό στον ΠΑΟΚ, φέτος, δεν υπάρχει. Ο Εβγέν Χατσερίντι έδειξε από το Χόρστ, ότι θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων παικτών. Ο Λέο Ζαμπά, ναι μεν έχει διάθεση και αφοσίωση σε ότι κι αν του ζητηθεί από τον Λουτσέσκου, όμως έχει κάποια αρνητικά ξεσπάσματα που υποχρεώνουν τον Ρουμάνο τεχνικό να «φρενάρει» την προώθηση του, αν δεν τα βελτιώσει.

Από τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς, υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Πρόκειται για τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί. Ο Ολλανδός μέσος στην τρίτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο κερδίζοντας τα «μπράβο» ακόμα και των συμπαικτών του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην Τούμπα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Μάλιστα υπήρχαν σκέψεις, τότε, να τον παραχωρήσουν ή στην χειρότερη περίπτωση ακόμα και να λύσουν το συμβόλαιο του. Στην δεύτερη του χρονιά, άρχισε να δείχνει ένα μέρος από το πλούσιο ταλέντο του. Κατάφερε να κερδίσει σιγά-σιγά θέση βασικού, αφήνοντας στον πάγκο τον Ρόμπερτ Μακ.

Φέτος ο Μπίσεσβαρ, είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν ακόμα και στο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Λουτσέσκου το ξέρει, το βλέπει και μάλιστα έχει ζητήσει από την διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μέσος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα ήταν μεταξύ πάγκου και ιατρικού δελτίου. Ο Λουτσέσκου δεν τον αδίκησε, του έδωσε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί.

Φέτος παρουσιάζει ένα αρκετά διαφορετικό πρόσωπο, στο γήπεδο. Νιώθει πιο απελευθερωμένος, πιο παθιασμένος και με διάθεση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και φυσικά τον εαυτό του. Ο Ελ Καντουρί, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μπορεί να αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή. Μετά το φιλικό με την Στεάουα είχε δηλώσει πως: «Ο Ελ Καντουρί μπορεί να είναι μία πολύ καλή εναλλακτική σε μία πολύ μεγάλη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ