ΠΑΟΚ : Έρχεται Θεσσαλονίκη για συζητήσεις ο μάνατζερ του Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ : Έρχεται Θεσσαλονίκη για συζητήσεις ο μάνατζερ του Μπίσεσβαρ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί την προσεχή εβδομάδα ο εκπρόσωπος του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για επαφές με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, είχε γίνει μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για το ενδεχόμενο ανανέωση του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την επιστροφή της ομάδας από το εξωτερικό. Αυτό θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr την προσεχή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη με την πλευρά του Ολλανδού ποδοσφαιριστή να συζητά την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Ο Μπίσεσβαρ, έχει και συμμάχους σε αυτή την υπόθεση, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει από την διοίκηση του Δικεφάλου να κρατήσουν τον 31χρονο μέσο στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλει να χάσει από την ομάδα του, μετά τον Τζάλμα Κάμπος ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Αν από τις συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ δεν υπάρξει ταύτιση απόψεων τότε θα τεθεί θέμα αποχώρησης του Ολλανδού ποδοσφαιριστή. Ο έμπειρος μέσος, παρότι δε θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη ύστερα από απαίτηση της οικογένειας του, θα υποχρεωθεί να κοιτάξει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που έχει στα χέρια του. Οι περισσότερες είναι από Τουρκία που έχουν αρκετά ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ