«Δανεικός για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό ο Μιράντα»

«Δανεικός για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό ο Μιράντα»

Βρετανός δημοσιογράφος που ασχολείται με την ομάδα της Γουλβς, υποστηρίζει ότι ο Ρόντερικ Μιράντα θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Τρίτης (10/07) η πορτογαλική Record ανέφερε ότι ο Ροντερίκ Μιράντα βρίσκεται στον Πειραιά για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλεκους», επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη από to10.gr.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Βρετανός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Γουλβς, Τιμ Σπίερς, υποστήριξε πως ο Πορτογάλος θα αποκτηθεί από τους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα έως το 2021.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Ρίο Άβε (2014-2016). Ο Μιράντα αγωνίζεται στη Γουλβς, η οποία πέρυσι τον απέκτησε με μεταγραφή, έναντι 3.000.000 ευρώ.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Πορτογάλος είχε 17 συμμετοχές στην Championship, 1 στο League Cup και 1 στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ κέρδισε την άνοδο στην Premier League με τη φανέλα των Λύκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ