Βαρέλα: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όμιλοι Champions League με τον ΠΑΟΚ»

Βαρέλα: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όμιλοι Champions League με τον ΠΑΟΚ»

Ο Φερνάντο Βαρέλα βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για τον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στην Ολλανδία για τις προσδοκίες που έχει τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι περιμένει ακόμη περισσότερα πράγματα.

Για το φιλικό με την πρώην ομάδα του, την Στεάουα και αν υπήρξε κάτι που τον προβλημάτισε είπε: «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την κατοχή, πιέσαμε τον αντίπαλο, βγήκαμε μπροστά, ήμασταν συμπαγείς, σκοράραμε δύο γκολ. Αυτή είναι η ομάδα μας, είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και έτσι πρέπει να παίξουμε και κόντρα στη Βασιλεία».

Για τα λάθη του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι φυσιολογικό όταν βρίσκεσαι σε στάδιο προετοιμασίας, να είσαι περισσότερο κουρασμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλεις να είσαι συγκεντρωμένος, αλλά τα πόδια είναι βαριά. Είναι καλό να συμβαίνουν τώρα τα λάθη, να τα δούμε και να τα διορθώσουμε στην προπόνηση, γιατί η Βασιλεία είναι πολύ καλή ομάδα και στα παιχνίδια μαζί της πρέπει είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το ότι η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ έχει παραμείνει αναλλοίωτη σε σχέση με πέρσι: «Είναι περισσότερο εύκολο για εμάς. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, ξέρω τις κινήσεις του Λέο Μάτος, του Κρέσπο, του Βιεϊρίνια και για παράδειγμα όταν αυτοί πάνε δεξιά, εγώ ξέρω ότι πρέπει να πάω αριστερά. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, βελτιωνόμαστε μέσα από αυτές και όταν είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα με κάποιους, είναι πιο εύκολο να κάνεις αυτό που πρέπει, δηλαδή να κρατάς το μηδέν στην άμυνα».

Για το ότι έχουν γίνει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ και το αν η ομάδα παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα της σεζόν: «Όταν είσαι καιρό μαζί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες σου, είναι πιο εύκολα τα πράγματα όπως είπα και πριν. Μιλάς την ίδια γλώσσα με τον άλλον, ξέρεις καλύτερα τον προπονητή, ο προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί με τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και όταν προσαρμοστούν τα παιδιά που έχουν έρθει μέχρι τώρα θα πάμε ακόμη καλύτερα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Το σημαντικό για εμάς είναι να πετύχουμε τους στόχους μας. Να μπούμε στους ομίλους του Champions League και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για τον Εβγέν Χατσερίντι: «Τι μπορώ να πω; Είναι ένας καλός παίκτης, προέρχεται από μία μεγάλη ομάδα, έχει παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και τώρα πρέπει να δείξει και εδώ την ποιότητά του. Μας βοηθάει πολύ και θα μας βοηθήσει μέσα στη σεζόν, γιατί ελπίζω να έχουμε πολλά παιχνίδια».

Για το ποιο είναι το φετινό κίνητρό του προκειμένου να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο με πέρσι, αν όχι να εμφανιστεί καλύτερος: «Θέλω να γίνω καλύτερος. Έφτασα πέρσι σε ένα υψηλό επίπεδο και αν πέσω φέτος, πολλοί μπορούν να πουν πως η περσινή μου εικόνα ήταν και προϊόν τύχης. Η φιλοσοφία μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς, μπορώ πιστεύω για 2-3 χρόνια ακόμα να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να είμαι το ίδιο καλός με πέρσι, γιατί όχι και καλύτερος».

Για το τι του είπαν οι πρώην συμπαίκτες του στη Στεάουα για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τη δυναμική του: «Μου είπαν πως παρακολούθησαν πέρσι το πρωτάθλημα και ήταν αναστατωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε τον τίτλο. Με ρώτησαν τι συνέβη και τους απάντησα. Μου είπαν επίσης πως φέτος θα έχουμε καλύτερη ομάδα γιατί είμαστε όλοι μαζί έναν ακόμα χρόνο και εμφανίστηκαν σίγουροι πως φέτος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ