Ανακοίνωσε Μπάγιτς ο Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε Μπάγιτς ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου Σέρβου πορτιέρο, που πέρσι αγωνιζόταν στην Μπόρατς Τσάτσακ.

Κάτοικος Λιβαδειάς για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Σέρβος τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Μπάγιτς. Ο έμπειρος γκολκίπερ τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού και πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ακη Μάντζιου.

Την περσινή σεζόν ο Μπάγιτς αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τα χρώματα της Μπόρατς Τσάτσακ, πραγματοποιώντας 26 συμμετοχές. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης στις Ραντνίσκι, Μπόρατς, Μπάνατ, Νόβι Παζάρ, Σρεμ, Μλάντοστ και Σλόγκα Τεμερίν. Αυτή είναι η 5η μεταγραφή του Λεβαδειακού, μετά τους Λόπεζ, Μπαστακό, Ζησόπουλ και Ομο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Bajic Vladimir. Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο χρόνων.

O Bajic Vladimir γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1987 στο Νόβισαντ της Σερβίας. Έχει ύψος 1,91μ. και βάρος 84 κιλά. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπόρατς Τσάτσακ μετρώντας 26 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 και στα 13 χρόνια έχει αγωνιστεί σε Ραντνίσκι, Μπόρατς, Μπάνατ, Νόβι Παζάρ, Σρεμ, Μλάντοστ και Σλόγκα Τεμερίν. Σε όλα τα πρωταθλήματα μετράει 269 συμμετοχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ