«Διαπραγματεύσεις ΑΕΚ-Παλέρμο για Γιάγιαλο»

«Διαπραγματεύσεις ΑΕΚ-Παλέρμο για Γιάγιαλο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει εναγωνίως χαφ (όπως και εξτρεμ-σέντερ φορ) στην Πολωνία. Στο πρώτο φιλικό με την Μιετζ Λέγκνιτσα δοκίμασε τα δίδυμα Σιμόες-Γιαννούτσος και Γαλανόπουλος-Μοράν στον άξονα, αναφέροντας μετά το τέλος ξεκάθαρα ότι περιμένει τον... αντί-Κονέ.

Ο Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο είναι μια εξαιρετική περίπτωση μέσου. Η ιταλική ομάδα έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει και η ΑΕΚ να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Την περίπτωσή του εξετάζει και η Κάλιαρι, ενώ ο παίκτης είχε βρεθεί επίσης στο στόχαστρο της Τουλούζ. Ο 30χρονος Βόσνιος χαφ κάνει τα… πάντα στον άξονα και δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Κονέ. Δεν είναι τόσο επιθετικογενής, αλλά τακτικά άψογος, έμπειρος με προσωπικότητα και σωματικά πιο δυνατός.

Η ΑΕΚ συζητά με την Παλέρμο και βάζει στο τραπέζι δανεισμό με οψιόν αγοράς (παρότι τελειώνει το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι), ενώ οι Ιταλοί θα ήθελαν ιδανικά 2,5 εκατ. ευρώ άμεσα (αν και ξέρουν ότι είναι πολλά). Ωστόσο, η Ενωση έχει το όπλο του… παίκτη, που ελέω Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ογκνιέν Βράνιες γνωρίζει άριστα το περιβάλλον στους «κιτρινόμαυρους». Εν ολίγοις, ο Γιάγιαλο προτιμά… ΑΕΚ, θέλει να παίξει στα προκριματικά Champions League και σαφώς γνωρίζοντας την προοπτική της ελληνικής ομάδας δίνει προβάδισμα σε αυτήν.

Χθες βράδυ στην Παλέρμο είχαν διοικητικό meeting για αποφάσεις αγοράς και πώλησης παικτών και για τον Γιάγιαλο αναφέρθηκε ότι θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Ο Βόσνιος παίζει από το 2015 στην Παλέρμο και πέρυσι στην Serie B έκανε 39 ματς, έδωσε πέντε ασίστ και έβαλε ένα γκολ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΣΤΙΤΣΙΤΣ

Στην λίστα της ΑΕΚ για τα χαφ βρέθηκε και ο Νέναντ Κρστίτσιτς. Ωστόσο, ο Σέρβος του Ερυθρού Αστέρα έχει το μειονέκτημα ότι θα αγωνιστεί αύριο απέναντι στην λετονική Σπάρτακς Γιουρμάλα για τα προκριματικά του Champions League. Και αυτό σημαίνει ότι θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με άλλη ομάδα στο Champions League μόνο από την φάση των ομίλων. Και αυτό αποτελεί τροχοπέδη για να προχωρήσει κάτι άμεσα. Βεβαίως μετά τα προκριματικά της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να… ανοίξει ξανά η κουβέντα για τον 28χρονο χαφ.

Την ίδια ώρα, φαίνεται να τελειώνει και το σήριαλ Πόνσε, με τον 21χρονο Αργεντίνο φορ να βρίσκεται κοντά στην Σαμπντόρια. Ωστόσο, δεν τα έχει βρει ακόμη με την Ρόμα, η οποία έχει υπογεγραμμένη συμφωνία με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ