ΟΦΗ : Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και το όμορφο δείπνο (pics)

ΟΦΗ : Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και το όμορφο δείπνο (pics)

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στην πρώτη συγκέντρωση.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε δυναμικό «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα (9/7) δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ. Μία μέρα μετά (10/9) η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους φιλάθλους μας, για την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ. Ηταν πραγματικά μια εικόνα που έδειξε τη δύναμη του ΟΦΗ και το πόσο έχει λείψει από την Σούπερ Λιγκ.

Εδωσε δύναμη στους παίκτες μας, παλιούς και νέους και ώθηση για την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει με το τεχνικό επιτελείο, ώστε ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί όπως όλοι ονειρευόμαστε στην κατηγορία που ανήκει. Είναι βέβαιο, ότι στο πρωτάθλημα, το γήπεδο μας θα φορέσει τα γιορτινά του και θα χαρίσει στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, την πιο αυθεντική ποδοσφαιρική εικόνα από τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκ!

«Ενα ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο! Υπομονή, μέχρι το πρώτο σφύριγμα! #ofi1925» έγραψε η ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της, με μια φωτογραφία με την κατάμεστη εξέδρα από την πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ».

Μια υπέροχη οικογενειακή βραδιά για τον ΟΦΗ
Μετά την πρώτη προπόνηση, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά σε γνωστό ξενοδοχείου του Ηρακλείου στην Αμμουδάρα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να περάσουν χαλαρωτικές στιγμές για μερικές ώρες, προτού ξαναπέσουν με τα… μούτρα στη δουλειά της προετοιμασίας.

Διπλή προπόνηση την Τρίτη
Στα αγωνιστικά, την Τρίτη (10/7) οι ασπρόμαυροι γυμνάστηκαν και πρωί και απόγευμα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Το πρωί οι ασπρόμαυροι, έκαναν τρέξιμο και αερόβια προπόνηση, ενώ το απόγευμα δούλεψαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, την Τετάρτη θα γίνει προπόνηση μόνο το απόγευμα. Την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, την Παρασκευή μια προπόνηση το απόγευμα και το Σάββατο διπλή προπόνηση. Την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ