«Η Φλαμένγκο αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαν Αράο»

«Η Φλαμένγκο αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαν Αράο»

Στη Λατινική Αμερική γράφουν ότι η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο απέρριψε την πρόταση που κατάθεσε ο Ολυμπιακός για τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο - «Η Φλαμένγκο αξιώνει περίπου 4.5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη», επισημαίνουν.

Ο Ολυμπιακός μετά την προσθήκη του Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, Ρόντερικ Μιράντα, ενώ παράλληλα «τρέχει» και την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, Γουίλιαν Αράο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Λατινική Αμερική, οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση στη Φλαμένγκο για την απόκτηση του 26χρόνου μέσου, αλλά οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας απάντησαν αρνητικά στους Ερυθρόλευκους. Η ιστοσελίδα «esporte.uol», αναφέρει η διοίκηση της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον Γουίλιαν Αράο.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Γουίλιαν Αράο στην Ελλάδα, αλλά η πρώτη πρόταση που έκανε απορρίφθηκε από τη Φλαμένγκο. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 και η ομάδα του αξιώνει 4,5 εκατ. για την παραχώρησή του. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Το μέλλον του Αράο είναι αβέβαιο, με ομάδες από την Ιαπωνία και την Τουρκία να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συμπατριώτες του 26χρονου.

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν οι Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός κινείται και άλλες περιπτώσεις μέσων εκτός του Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος προς το παρόν παραμένει στη Φλαμένγκο, με την οποία έχει αγωνιστεί συνολικά σε 143 παιχνίδια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ