Κριτήριο το Όστερμπεκ για Ουάρντα και Ενρίκε

Κριτήριο το Όστερμπεκ για Ουάρντα και Ενρίκε

Ο Λουτσέσκου προβληματίζεται για το ποιον εκ των Αμρ Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε θα κρατήσει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τα επόμενα φιλικά να έχουν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση αυτή.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα σοβαρό δίλημμα το οποίο καλείται να λύσει ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου. Το δίλημμα αυτό αφορά δύο παίκτες της ομάδας, τους Αμρ Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε, καθώς μόνο ένας από αυτούς θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ουάρντα έρχεται… γκαζωμένος από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την Αίγυπτο και δείχνει πως ήρθε για να μείνει. Μπήκε δυνατά στη προετοιμασία πετυχαίνοντας δύο γκολ και θέσει σοβαρή υποψηφιότητα. Από την άλλη και ο Ενρίκε δείχνει ορεξάτος, συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία και δουλεύει δυνατά καθημερινά.

Όμως υπάρχει χώρος μόνο για έναν στα πλάνα του Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να αναμένεται να αποφασίζει μετά τα δύο φιλικά που αναμένεται να δώσει ο ΠΑΟΚ. Τα πάτα είναι ανοικτά για τους δύο παίκτες, ενώ… αστάθμητος παράγοντας είναι τυχόν προτάσεις που μπορεί να φέρουν αμφότεροι και να αλλάξουν τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ