ΠΑΟΚ : Ο Καραγεωργίου «ψηφίζει» Ενρίκε

ΠΑΟΚ : Ο Καραγεωργίου «ψηφίζει» Ενρίκε

«Προτιμότερος για τον ΠΑΟΚ είναι ο Ενρίκε από τον Ουάρντα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Καραγεωργίου.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα ξεκάθαρο δίλημμα στον ΠΑΟΚ: Ουάρντα ή Ενρίκε. Λογικά ένας από τους δύο θα μείνει, καθώς υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη θέση ξένου στην ομάδα.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στο «Metropolis 95.5» και πήρε θέση υπέρ του Ενρίκε!

«Και οι δύο είναι καλοί παίκτες. Ο Ουάρντα έκανε πολύ καλό Πρωτάθλημα, όμως, ο Ενρίκε όσο έπαιζε παρ’ ότι έδειχνε αδυναμία στο τακτικό κομμάτι, το ατομικό το έχει σε μεγάλο βαθμό. Με μια ενέργεια μπορεί να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Και ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη την ατομική απόδοση κάποιων παικτών.», επισήμανε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ θα επέλεγα τον Ενρίκε. Άλλωστε όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ έβαζε γκολ με προσωπικές ενέργειες, σε σημεία που η ομάδα δεν απέδιδε επιθετικά. Έδωσε λύσεις. Ο Ουάρντα τακτικά ήταν καλύτερος, όμως, δεν πέτυχε πολλά προσωπικά γκολ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς ενίσχυση κόντρα στη Βασιλεία: «Ο ΠΑΟΚ είχε βρει έναν ρυθμό όπως ήταν και νομίζω ότι όποια μεταγραφική κίνηση κι αν έκανε πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ενταχθεί άμεσα. Καλό είναι που θα παίξει με την ίδια ομάδα. Είναι μικρό το διάστημα για οποιονδήποτε νέο ποδοσφαιριστή να ενταχθεί και να γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Δεν είναι όλες οι προσθήκες το ίδιο. Αν, φερ’ ειπείν, αποκτήσεις έναν παίκτη στο κέντρο, χρειάζεται χρόνο για να γνωριστεί με τους συμπαίκτες του, να γνωρίσουν το παιχνίδι του. Αν πάρεις έναν σέντερ μπακ δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Νομίζω ότι καλώς σκέφτηκαν να πάει η ομάδα όπως ήταν πέρσι κόντρα στη Βασιλεία. Οι παίκτες που έπαιζαν γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, γνωρίζουν τι μπορούν να παρουσιάσουν. Γι’ αυτό λέω ότι έχει μια λογική αυτή η κίνηση και είναι πιθανό να βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ».

Για την αγωνιστική αποχή του Πρίγιοβιτς: «Θα παίξει έναν μικρό ρόλο η αποχή από τα γήπεδα. Διότι στο Μουντιάλ δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου. Ξέρουμε, όμως, ότι έκανε προπόνηση με τη Σερβία. Το ότι έκατσε πέντε μέρες μετά το Μουντιάλ δεν το θεωρώ μεγάλη αποχή. Με την ίδια λογική, βεβαίως, βλέπει και η άλλη πλευρά τους δικούς της παίκτες».

Για τον ημιτελικό Κροατίας – Αγγλίας: «Παρ’ ότι δεν συμπαθώ τους Κροάτες, ομολογώ πως έχουν περισσότερο ταλέντο από τους Άγγλους. Θα ήθελα να δούμε στον τελικό μια ομάδα με ποιότητα και ταλέντο. Καλοί είναι και οι Άγγλοι, όμως, παίζουν πιο τυποποιημένο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ