Παναθηναϊκός : Κουβέντα για την ταμπακέρα ο Φύσσας

Παναθηναϊκός : Κουβέντα για την ταμπακέρα ο Φύσσας

Ο Φύσσας προχώρησε σε δήλωση με αφορμή το περιστατικό με τον Φραντζέσκο, αλλά επί της ουσίας απέφυγε να πάρει θέση για την υπόθεση.

Ο Νίκος Νταμπίζας ζήτησε τον… υποβιβασμό του Κώστα Φραντζέσκου στην Κ17, ο τελευταίος αρνήθηκε και είμαστε σε αναμονή για το αν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό…

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», λοιπόν, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Τάκης Φύσσας φέρεται να επιθυμούσε τη διατήρηση του Φραντζέσκου στην Κ20 και γενικά στα τμήματα υποδομής, διότι θεωρεί ότι προσφέρει έργο. Οι Φύσσας, Νταμπίζας είχαν φυσικά επικοινωνία για το θέμα, ώστε να λυθεί κάθε παρεξήγηση και να προλάβουν την οποιαδήποτε φωτιά. Ο Φύσσας, ωστόσο, προχώρησε και σε δήλωση για τη λειτουργία της Ακαδημίας. Απέφυγε, όμως, κάθε νύξη στον Φραντζέσκο κι αρκέστηκε σε ένα «εσωτερικές υποθέσεις». Επιπλέον, μίλησε γενικά για τον στόχο που είναι να κινηθούν τα τμήματα υποδομής με επιτυχία, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν. Αναλυτικά η δήλωση του Φύσσα:

«Ως Διευθυντής της Ακαδημίας, δηλώνω ότι μοναδικός μου σκοπός είναι η εύρυθμη λειτουργία της χωρίς να διαταράσσεται το κλίμα αυτής για κανένα λόγο. Τα θέματα που προκύπτουν αποτελούν εσωτερικές υποθέσεις, που διευθετούνται με βάση την συνεργασία και με γνώμονα το συμφέρον της Ακαδημίας.

Η ενίσχυση όλων των τμημάτων συνεχίζεται, ώστε να διατηρηθούν τα υψηλά στάνταρ της περασμένης σεζόν. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε και πάλι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την κορυφή. Οφείλουμε στα παιδιά μας ένα σταθερό περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες ώστε να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και την συμμετοχή τους στον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ