Παναθηναϊκός : Ετοιμάζει προσφυγή για 270.000 ευρώ και ο Ρέις

Παναθηναϊκός : Ετοιμάζει προσφυγή για 270.000 ευρώ και ο Ρέις

Ο Πορτογάλος έχει δώσει ήδη εντολή και μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα πάει στα δικαστήρια τον Παναθηναϊκό. Εξόφληση σε Χουλτ, 60.000 έμειναν για Τελάντερ, τη Δευτέρα το δικαστήριο για Ρινάλντι.

Τελειωμό δεν έχουν οι δικαστικές διαμάχες για τον Παναθηναϊκό. Ο Νούνο Ρέις, ένας ακόμα παίκτης που ήρθε επί εποχής Στραματσόνι κι αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη, διεκδικεί χρήματα από το «τριφύλλι».

Βασικά, επιθυμία του ήταν να τηρηθεί ο διακανονισμός, κάτι που δεν έγινε και πλέον αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος, ο οποίος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στη Σετούμπαλ έχει δώσει εντολή σε δικηγόρο να καταθέσει προσφυγή την ερχόμενη εβδομάδα για συνολική οφειλή ύψους 270.000 ευρώ. Έως τότε ενδεχομένως θα επιδιώξει μία τελευταία επαφή με τον Παναθηναϊκό για να δει αν υπάρχει πρόθεση από την ομάδα να του δοθεί ένα μέρος των χρημάτων. Αν δεν προκύψει λύση, τότε ο Παναθηναϊκός θ’ ανοίξει ένα ακόμα δικαστικό μέτωπο.

Σε εξέλιξη είναι αυτό επίσης με τον Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος έχει κάνει προσφυγή ζητώντας 820.000 ευρώ. Έχει οριστεί δικάσιμος για την ερχόμενη Δευτέρα στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού.

Έκλεισε αντίθετα, ο Παναθηναϊκός το μέτωπο με τον Νίκλας Χουλτ. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ εισέπραξε την Τρίτη 20.000 ευρώ, ποσό που ήταν το τελευταίο σύμφωνα με τον διακανονισμό που είχε και πλέον οι «πράσινοι» δεν του οφείλουν τίποτα. Όσον αφορά τον Ράσμους Τελάντερ, έχουν απομείνει 60.000 ευρώ για να τελειώσει αυτή η περιπέτεια. Το ποσό έχει προγραμματιστεί να δοθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.     

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ