AEK : Συντηρούν το θέμα Κρκιτς οι Άγγλοι

AEK : Συντηρούν το θέμα Κρκιτς οι Άγγλοι

Δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για συζητήσεις της ΑΕΚ με τον 27άχρονο Ισπανό επιθετικό, Μπόγιαν Κρκιτς.

Μόλις χθες η ιστοσελίδα «stokesentinel» είχε επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς για την ΑΕΚ και οι Άγγλοι επιμένουν σήμερα κάνοντας λόγο για συζητήσεις της Ένωσης με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ο Κρκιτς ανήκει στην Στόουκ, όμως αναζητά μια νέα ομάδα για να επανεκκινήσει την καριέρα του. Πρώτη λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη είχε κάνει η El Mundo Deportivo και πράγματι προέκυψε ότι ήταν μεταξύ των λύσεων που είχαν προταθεί στους Κιτρινόμαυρους. Τότε η ΠΑΕ είχε τονίσει ότι δεν υπήρχε θέμα με τον Κρκιτς.

Ωστόσο, είναι πιθανό τα δεδομένα στην υπόθεσή του να άλλαξαν μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Πόνσε, αφού και ο Ισπανός ως λύση για να πλαισιώσει τον Λιβάγια στην επίθεση είχε εξεταστεί (και όχι για τα άκρα), όμως η ομάδα είχε αποφασίσει να προχωρήσει την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού της Ρόμα. Η οποία τότε μάλιστα φαινόταν και πιο εφικτή, αφού υπήρχε καταρχήν συμφωνία με τους Ιταλούς, ενώ για τον Κρκιτς υπάρχουν πολλοί ακόμη μνηστήρες όπως οι Φενέρμπαχτσε, Νις, Θέλτα και Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον (MLS).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ