Ολυμπιακός : Η αποστολή για το Βέλγιο

Ολυμπιακός : Η αποστολή για το Βέλγιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο.

Έτοιμος για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στο Βέλγιο είναι ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται απο 28 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Σε σχέση με την αποστολή που βρέθηκε στο Ζέεφελντ έχουν μείνει εκτός οι Καράδαης, Μανθάτης, Νικολής, Σάλιακας, Βέργος όπως αναμενόταν ενώ βεβαίως οι Ποντένσε και Μιράντα είναι τα νέα πρόσωπα ως οι δύο τελευταίες (έως τώρα) μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Είναι δεδομένο πως στο διάστημα που ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στις Κάτω Χώρες ο Πέδρο Μαρτίνς να δει και άλλους ποδοσφαιριστές να προστίθενται στο ρόστερ της ομάδας του. Οι Μεριά και Κούκα άλλωστε είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών με τον πρώτο μάλιστα να αναμένεται πολύ γρήγορα να κλείσει την μεταγραφή του.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Βέλγιο (Γκενκ) όπου θα μείνει μέχρι τις 21 Ιουλίου. Στις 22 του ιδίου μήνα, θα μεταβεί στην Ολλανδία (Έρμελο) όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27, οπότε και θα επιστρέψει στην βάση της.

Κατά το διάστημα παραμονής του στο Βέλγιο και την Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα ακόλουθα φιλικά ματς:

* 14/7 – 20:00 * Τεσέντερλο – Ολυμπιακός (Thes Sport Centrum)
* 15/7 – 14:00 * Έουπεν – 
Ολυμπιακός (Kehrweg Stadium)
* 18/7 – 19:30 * Σεντ Τρούιντεν – 
Ολυμπιακός (Beringen)
* 21/7 – 18:00 * Γκενκ – 
Ολυμπιακός (Luminus Arena)
* 24/7 – 20:00 * Αϊντχόφεν – 
Ολυμπιακός (Uden)
* 26/7 – 19:00 * Γκεζτέπε – 
Ολυμπιακός (Arnhem)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ